De DJ voor je bedrijfsfeest

Jullie personeelsfeest moet dit jaar beter dan ooit tevoren. Je zoekt dus een DJ voor je bedrijfsfeest die er een geweldige happening van maakt. Het moet echt voor iedereen geweldig zijn. Voor de stagiair, de directie, de afdeling Sales en ook voor de oude rot in het vak die er al jaren zit.

Themafeesten

Je wilt iets bijzonders! Daarom kun je kiezen voor een van onze themafeesten zoals bijvoorbeeld de Disco Party, de Foute Party of de Ibiza Party. Of een Dance Classics avond waarin alle grote hits uit de jaren ’80 en ’90 voorbijkomen!

De Gooise DJ boeken begint met een vrijblijvend gesprek waarin jullie de wensen kenbaar maken. Wij geven dan vrijblijvend advies en stellen een plan op. Wil je een receptie of meeting met slechts achtergrond muziek? Of kiezen jullie voor een spetterend feest met een DJ die de lekkerste beats aan elkaar mixt. Alles kan!

Voor onze themafeesten beschikken we over geweldige lichtshows, verlichte DJ booths en uiteraard uitstekende apparatuur.Jullie muziekwensen staan centraal en worden vooraf vastgelegd door onze Event manager.

We zorgen bovendien dat we met jouw budget het meeste uit je feest halen!

Zo doen we dat!

Themafeesten

Bekijk alle verschillende themafeesten die we standaard aanbieden of creëer je eigen themafeest samen met onze Event Planners.

De Gooise DJ op jullie personeelsfeest

Ontdek de mogelijkheden

DJ met Saxofonist

De Gooise DJ maakt ook regelmatig samen met een top saxofonist de dansvloer onveilig. Het dak gaat er af.

Verlichte dansvloer

Net als John Travolta dans je op een echte Disco Dans vloer. Het wordt een onvergetelijk feest. Let the party begin!

Themafeest

Boek een themafeest of… laat ons een thema verzinnen op basis van jullie ideeën. Een ding is zeker, het wordt het beste personeelsfeest ooit.

Lees onze DJ recensies

Score 4,7 uit 5

“Wauw wat een feest, DJ Barry voelde de zaal feilloos aan en wist de dansvloer vol te houden”

Ilona, Amersfoort

dj-recensie

“Wij hebben DJ Barry al meerdere keren geboekt en elke keer zijn onze gasten meer dan enthousiast! “

Jan, Bandzoeker.nl

Op wat voor feestjes draaien we?

40e verjaardag

De Gooise DJ is gespecialiseerd in 40 Up feesten. Een ervaren DJ maakt je feest compleet. Heerlijke muziek uit de 80’s, disco knallers, een paar foute nummers en gegarandeerd een volle dansvloer.

Sweet Sixteen

Word je 16 en geef je een Sweet Sixteen party? Dan regelen wij de complete show van DJ Silver. Een jonge en talentvolle DJ die al aardig wat ervaring heeft en perfect bij het publiek past. Let the party begin!

Samen 100

50 is het nieuwe 30. En als je samen 100 wordt is het tijd voor een spetterende party, De Gooise DJ kent je muzieksmaak en weet precies hoe hij die vrolijke 50ers aan het dansen krijgt. Reken maar op een stortvloed aan herkenbare hits.

30e verjaardag

Je wordt 30 en staat midden in het leven. Tijd voor een knalfuif dus met al je vrienden. Daar mag de Gooise DJ niet ontbreken dus. De 90’s en 00’s en de foute hits staan centraal en het wordt een avond om nooit te vergeten. Put on your dancing shoes.

Jubileum

Verjaardag, jubileum, wat maakt het uit. Als er maar een goede reden voor een feestje. Een stijlvol jubileum of een spetterend feest. U bepaalt en wij doen het graag. De uitgebreide wensenlijst en de voorbereiding resulteren in een geslaagde avond met een passende DJ.

Samen jarig

Alletwee bijna jarig? Ben je bijna tegelijk jarig met je liefde of je vrienden? Een gezamenlijk feest dus! Daar mogen wij niet ontbreken. Dus komt de Gooise DJ; een ervaren DJ met een mooie drive in show. De garantie voor een heerlijke dansavond voor alle gasten.

Boek de Gooise DJ