DE GOOISE DJ

logos bedrijven client Gooise DJ

de Gooise DJ en zakelijke events

De Gooise DJ verzorgde al zakelijke evenementen voor vele (media)bedrijven, instellingen en gemeenten, zoals de NPO, Rabobank, Gemeente Huizen, KPMG en nog vele anderen. Denk aan het internationale Barentz. Ook zijn we trots dat we met evenementen op de mooiste plekken hebben mogen staan, zoals het Scheepvaartmuseum in Amsterdam.

De DJ voor je bedrijfsfeest

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van evenementen en bedrijfsfeesten. Voor ieder evenement stellen we een Event Manager aan die helpt bij alle aspecten van de organisatie. Samen met de event manager maak je een draaiboek van de avond op basis van ons stappenplan. Zo ontzorgen we jullie zoveel mogelijk en creëren op ieder bedrijfsfeest precies de juiste sfeer.

Gooise-DJ bedrijfsevenement

De DJ die meedenkt over uw bedrijfsfeest

Wanneer u een bedrijfsfeest organiseert, heeft dit vaak een bepaald doel voor ogen, het kan bijvoorbeeld een teambuilding event zijn, het kan gaan om het versterken van de band met uw merk, het vieren van succes of u wilt uw zakenrelaties een onvergetelijke dag bezorgen. Bovendien kan een bedrijfsfeest ook worden georganiseerd ter gelegenheid van een jubileum, productlancering, (her)opening of elke andere zakelijke gelegenheid.

Ongeacht wat uw specifieke doel is, het team van de Gooise DJ staat klaar om met u mee te denken over de muzikale invulling van uw bedrijfsfeest.

Een plaatje draaien kan iedereen, maar een strakke set mixen, het publiek aanvoelen en je brede muziekkennis gebruiken om de dansvloer vol te krijgen, dat is maar aan weinigen besteed. Daarom kies je voor de Gooise DJ.

Bij de Gooise DJ begrijpen we dat een goede DJ meer doet dan alleen maar muziek mixen. Een professionele DJ voor een bedrijfsfeest moet kunnen omgaan met de verschillende muzieksmaken van de medewerkers. Binnen een bedrijf heb je medewerkers van verschillende leeftijden en functies, zoals technici, verkopers, chauffeurs, administratieve medewerkers en marketeers. Daarom is het belangrijk dat een DJ ervaring heeft met het vermaken van iedereen tijdens het feest. Op bedrijfsfeesten wordt namelijk niet alleen gedanst, maar er zijn misschien ook wel officiële onderdelen zoals een uitreiking of een speech.

Bij de Gooise DJ begrijpen we dat elke bedrijf anders is en dat er speciale wensen kunnen zijn. We bieden daarom vrijblijvend advies aan om je te helpen de juiste DJ te kiezen die bij jouw bedrijf past. Onze professionele DJ’s hebben allemaal hun eigen specialiteiten en we helpen je graag bij het maken van de beste keuze.

Bij de Gooise DJ kun je eenvoudig kiezen uit ons aanbod professionele DJ’s. Wij kijken welke geschikte DJ in ons team nog beschikbaar is. Wel zo gemakkelijk dus. Daarnaast bieden wij een unieke ‘dj garantie’: ruim van tevoren is bekend welke DJ je hebt geboekt voor je personeelsfeest. Mocht de geboekte DJ door overmacht toch niet kunnen komen draaien op jullie personeelsfeest, dan garanderen wij een gelijkwaardig alternatief. Kortom: neem geen risico, kies voor de kwaliteit en service van de Gooise DJ bij het boeken van een DJ voor jullie bedrijfsfeest.

Bekijk alle mogelijkheden en laat ons weten hoe wij jouw bedrijfsfeest onvergetelijk kunnen maken. Onze event managers maken dan samen, geheel vrijblijvend, een mooi plan.

Jullie personeelsfeest moet dit jaar beter dan ooit tevoren. Je zoekt dus een DJ voor je bedrijfsfeest die er een geweldige happening van maakt. Het moet echt voor iedereen geweldig zijn. Voor de stagiair, de directie, de afdeling Sales en ook voor de oude rot in het vak die er al jaren zit.

Onze zakelijke klanten

Onze tevreden klantenlijst spreekt voor zich. Grote bedrijven als KPMG  en ABN AMRO en ICS, wij hebben ze allemaal voorzien van onvergetelijke dansmomenten. Lokale overheden zoals de Gemeente Huizen, vertrouwen op onze muziekkennis en DJ skills voor speciale evenementen.

CelonisRabobank, en Fletcher Hotels kiezen ook regelmatig voor de Gooise Photobooth voor hun grote evenementen, zoals de QMusic Foute Party, wetende dat wij synoniem staan voor kwaliteit en een volle dansvloer. Maar ook de BLIJF Groep boekt ons regelmatig voor heerlijke feesten.

Themafeesten

Bekijk alle verschillende themafeesten die we standaard aanbieden of creëer je eigen themafeest samen met onze Event Planners.

bedrijfsfeesten-gooisedj
infographic gooise dj

Extra mogelijkheden voor evenementen en bedrijfsfeesten

fotobooth

Gooise Fotobooth

De leukste foto’s maak je zelf! Wij maken van iedere fotoshoot een mooie ansichtkaart en je kunt vervolgens printen en de foto’s delen via Social Media. Alles wordt opgeslagen zodat je de foto’s en filmpjes kunt delen met de gasten. Je ontvangt een digitaal pakket met alle media na je evenement.

Gooise DJ met topsaxofonist

DJ & Saxofonist

Perfect voor je bedrijfsevenement is de combinatie van DJ & saxofonist. We hebben alleen maar topsaxofonisten in ons team, bijvoorbeeld Peter uit de band van Candy Dulfer. Dat dat staat garant voor een topfeest.

dj-met-saxofonist

Verlichte dansvloeren

De avond wordt nog leuker met een verlichte dansvloer. Met een degelijke LED dansvloer kunnen we de zaal veranderen in een dansparadijs, waar alle gasten uit hun dak zullen gaan.

avro-tros
KPMG
gemeente-huizen
ICS-card-services
ABN-AMRO
rabobank
Blijf-groep
Gemeente-Gouda
Celonis

Themafeesten

Je wilt iets bijzonders! Daarom kun je kiezen voor een van onze themafeesten zoals bijvoorbeeld de Disco Party, de Foute Party of de Ibiza Party. Of een Dance Classics avond waarin alle grote hits uit de jaren ’80 en ’90 voorbijkomen! Wij organiseren themafeesten en bedrijfsevenementen door heel Nederland.

De Gooise DJ boeken begint met een vrijblijvend gesprek waarin jullie de wensen kenbaar maken. Wij geven dan vrijblijvend advies en stellen een plan op. Wil je een receptie of meeting met slechts achtergrond muziek? Of kiezen jullie voor een spetterend feest met een DJ die de lekkerste beats aan elkaar mixt. Alles kan!

Voor onze themafeesten beschikken we over geweldige lichtshows, verlichte DJ booths en uiteraard uitstekende apparatuur. Jullie muziekwensen staan centraal en worden vooraf vastgelegd door onze Event Manager.

We zorgen bovendien dat we met jouw budget het meeste uit je feest halen! Dat kan, zelfs met een saxofonist en een geweldige fotobooth!

Stappenplan Bedrijfsfeest

Organiseer je binnenkort een bedrijfsfeest en wil je daarbij graag een DJ, saxofonist en/of band inhuren? Als evenementenorganisator weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om een feest tot in de puntjes te organiseren. Om je op weg te helpen, hebben we een stappenplan voor je opgesteld. Dit stappenplan bevat alle stappen die je kunt volgen om het perfecte bedrijfsfeest te organiseren met muzikale ondersteuning.

Stap 1: Stel een team samen van organisatoren en bepaal het budget
Voordat je begint met het organiseren van het feest, is het belangrijk om het budget vast te stellen. Bepaal hoeveel geld je wilt uitgeven en houd hierbij rekening met eventuele extra kosten naast de kosten voor de DJ, saxofonist en/of band.

Stap 2: Bepaal de locatie
Daarna is het belangrijk om de locatie te bepalen. Kies een locatie die geschikt is voor het aantal gasten dat je verwacht en waar je de gewenste muziekinstallatie en  evt. een podium kunt plaatsen.

Stap 3: Kies de muzikale invulling, de DJ
Bedenk welke muziekstijl je wilt hebben op het feest en welke artiesten daarbij passen. Een DJ is geschikt als je een breed scala aan muziekgenres wilt horen, terwijl een saxofonist erbij zal zorgen voor een unieke en sfeervolle toevoeging. Een band kan ook een goede keuze zijn als je een specifieke muziekstijl wilt horen. 

Stap 4: Boek de DJ en artiesten en neem contact op met onze Event Manager
Als je de DJ en evventueel artiestenboekt, neemt onze event manager contact op om te helpen met alle aspecten van de organisatie. Door onze ervaring zal dat zeker helpen. Zorg trouwens dat je op tijd begint met boeken, zodat je zeker weet dat je DJ, Saxofonist en band nog beschikbaar zijn op de gewenste datum. Bespreek ook de wensen en mogelijkheden met de artiesten, zoals de duur van de optredens en het aantal sets dat ze zullen spelen. Bespreek ook de muziekwensen in detail. Nu je met ons  je bedrijfsfeest of personeelsfeest organiseert, kun je beginnen aan de invulling van het draaaiboek dat we standaard voor je klaar hebben liggen. Maak altijd gebruik van een draaiboek. Dit is de belangrijkste tip in dit artikel. Een draaiboek helpt je enorm bij het uitwerken van alle details. Dat zijn er namelijk altijd veel meer dan je denkt. We helpen je daar graag bij en tijdens je feest verschaft het draaiboek het hele organisatieteam duidelijkheid. Fijna ls iedereen weet wat hij of zij moet doen en wanneer en waar!  

Stap 5: Regelen van de geluidsinstallatie
Om de muzikale invulling goed tot zijn recht te laten komen, is het belangrijk om de juiste muziekinstallatie te regelen. Wij kunnen dat regelen uiteraard, voor zowel grote als kleine evenementen. Bespreek met de locatie wanneer er opgebouwd kan worden. Vaak is er wel even tijd nodig om de ruimte om te toveren tot een echte feestzaal. Wij zorg er ook eventueel voor dat er een technicus aanwezig is om alles goed te laten verlopen.

Stap 6: Overige benodigdheden zoals een fotobooth en catering
Naast de muzikale invulling zijn er nog meer benodigdheden die niet mogen ontbreken op het feest. Denk bijvoorbeeld aan een fotobooth, de versiering, de aankleding voor bijv. je disco party, de catering en de drankjes. Zorg dat je alles op tijd regelt en bespreek eventuele speciale wensen met de locatie en leveranciers.

Stap 7: Promotie van het evenement en beveiliging
Om zoveel mogelijk gasten te trekken, is het belangrijk om het evenement goed te promoten. Maak gebruik van verschillende kanalen, zoals social media, nieuwsbrieven en flyers. Zorg dat de informatie duidelijk en overzichtelijk is en maak gebruik van aantrekkelijke afbeeldingen. Zorg ook altijd dat er beveiliging is op je feest. Dat is altijd gewenst, voorkomen is beter dan genezen zullen we maar zeggen. 

Met deze stappen kun je een geweldig bedrijfsfeest organiseren met de gewenste muzikale invulling. Wij als evenementenorganisator hebben veel ervaring met het organiseren van diverse feesten en kunnen je hierbij helpen. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt bij het organiseren van het perfecte bedrijfsfeest.

Wat kost een bedrijfsfeest?

Dat is moeilijk te zeggen, ieder feest is anders en het hangt van veel factoren en extra’s af. Maar uit ervaring weten wij: reken voor een leuk bedrijfsfeest met een goede muzikale invulling en lekker eten en drinken op 100 euro per persoon. Daar is het boeken van een DJ inbegrepen. Met een volledige DJ show uiteraard.

Meer info over bedrijfsfeesten

Wij mochten bedrijfsfeesten organiseren voor oa.

abn amro
ics logo
kpmg
gooise-fotobooth

De Gooise DJ op jullie personeelsfeest

Ontdek de mogelijkheden

DJ met Saxofonist

De Gooise DJ maakt ook regelmatig samen met een top saxofonist de dansvloer onveilig. Het dak gaat er af.

Verlichte dansvloer

Net als John Travolta dans je op een echte Disco Dans vloer. Het wordt een onvergetelijk feest. Let the party begin!

Themafeest

Boek een themafeest of… laat ons een thema verzinnen op basis van jullie ideeën. Een ding is zeker, het wordt het beste personeelsfeest ooit.

Veelgestelde vragen over bedrijfsfeesten

 1. Wat voor soort muziek draait de Gooise DJ op bedrijfsfeesten?
  De Gooise DJ is gespecialiseerd in een breed scala aan muziekgenres voor bedrijfsfeesten, variërend van hedendaagse top 40 hits tot klassieke dansmuziek. Ons team past de muziekkeuze aan op basis van het thema van uw evenement en de muzikale voorkeuren van uw gasten, zodat iedereen van het feest kan genieten. We werken met een wensenlijst en voorgesprek.
 2. Hoe kan ik een Gooise DJ boeken voor mijn bedrijfsfeest?
  Om een Gooise DJ voor uw bedrijfsfeest te boeken, kunt u eenvoudig een offerte aanvragen via deze website of telefonisch. Onze event manager bespreekt graag uw wensen en alle beschikbare opties. We bieden vervolgens een vrijblijvende offerte aan. Ons team helpt u met alle aspecten van de muzikale organisatie om uw evenement onvergetelijk te maken.
 3. Biedt de Gooise DJ extra entertainmentopties voor bedrijfsfeesten?
  Ja, de Gooise DJ biedt verschillende extra entertainmentopties voor bedrijfsfeesten, zoals bekende live saxofonisten, verlichte dansvloeren en fotobooths. Deze toevoegingen kunnen uw evenement een uniek en persoonlijk tintje geven en zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor u en uw gasten.
 4. Wat onderscheidt de Gooise DJ van andere DJ-services voor bedrijfsfeesten?
  De Gooise DJ onderscheidt zich door onze jarenlange ervaring, uitstekende recensies, persoonlijke benadering en het vermogen om ons aan te passen aan de unieke behoeften van elk bedrijfsevenement. We bieden niet alleen muzikale expertise, maar ook een compleet pakket van planning, apparatuur en entertainmentopties, gericht op het creëren van een perfecte sfeer voor uw bedrijfsfeest.
 5. Wat zijn de kosten voor het huren van een DJ voor een bedrijfsfeest?
  De kosten voor het huren van de Gooise DJs voor een bedrijfsfeest zijn afhankelijk van de grootte van het evenement, de duur van de prestatie en de specifieke muziekwensen en de extra opties. We bieden een scala aan pakketten aan om binnen uw budget te blijven. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 6. Wat is het annuleringsbeleid van de Gooise DJ?
  We hanteren een flexibel annuleringsbeleid. Bij overmacht worden geen kosten berekend. U kunt uw boeking altijd tot 4 weken vooraf gratis annuleren.

Lees onze DJ recensies

Score 4,8 uit 5

“Wauw wat een feest, de DJ voelde de zaal feilloos aan en wist de dansvloer vol te houden”

Ilona, Amersfoort

dj-recensie

“Dit zijn vakmensen!  De saxofonist gaf een enorme meerwaarde! “

Sonja, jarige

Op wat voor feestjes draaien we?

40e verjaardag

De Gooise DJ is gespecialiseerd in 40 Up feesten. Een ervaren DJ maakt je feest compleet. Heerlijke muziek uit de 80’s, disco knallers, een paar foute nummers en gegarandeerd een volle dansvloer.

Sweet Sixteen

Word je 16 en geef je een Sweet Sixteen party? Dan regelen wij de complete show van DJ Silver. Een jonge en talentvolle DJ die al aardig wat ervaring heeft en perfect bij het publiek past. Let the party begin!

Samen 100

50 is het nieuwe 30. En als je samen 100 wordt is het tijd voor een spetterende party, De Gooise DJ kent je muzieksmaak en weet precies hoe hij die vrolijke 50ers aan het dansen krijgt. Reken maar op een stortvloed aan herkenbare hits.

30e verjaardag

Je wordt 30 en staat midden in het leven. Tijd voor een knalfuif dus met al je vrienden. Daar mag de Gooise DJ niet ontbreken dus. De 90’s en 00’s en de foute hits staan centraal en het wordt een avond om nooit te vergeten. Put on your dancing shoes.

Jubileum

Verjaardag, jubileum, wat maakt het uit. Als er maar een goede reden voor een feestje. Een stijlvol jubileum of een spetterend feest. U bepaalt en wij doen het graag. De uitgebreide wensenlijst en de voorbereiding resulteren in een geslaagde avond met een passende DJ.

Samen jarig

Alletwee bijna jarig? Ben je bijna tegelijk jarig met je liefde of je vrienden? Een gezamenlijk feest dus! Daar mogen wij niet ontbreken. Dus komt de Gooise DJ; een ervaren DJ met een mooie drive in show. De garantie voor een heerlijke dansavond voor alle gasten.

Boek de Gooise DJ