DE GOOISE DJ

Een spetterend feest in Hilversum !

De Gooise DJ boeken in Hilversum

Een DJ boeken in Hilversum voor een groot feest dat je binnenkort geeft? Misschien ken je de Gooise DJ wel van optredens tijdens Hilversum Alive of ergens anders in ‘t Gooi, maar de Gooise DJ kun je ook boeken voor jouw feest! Voor je bruiloft of het jaarlijks personeelsfeest dat dit jaar natuurlijk beter moet worden dan ooit tevoren, of je verjaardag want dat ga je groots vieren dit jaar. Zoek niet langer verder en boek dan de Gooise DJ!

De Gooise DJ heeft uitstekende recensies en bereidt ieder feest in Hilversum minutieus voor. Een vrijblijvend voorgesprek, een wensenlijst en regelmatig contact met de Event Manager en de DJ zijn standaard bij ons.

Een gratis offerte aanvragen is zo geregeld online. Daarna hebben we persoonlijk contact en ontvang je de wensenlijst. Daarna nemen we samen je wensen door en zorgen we dat alles perfect is geregeld op je feest in Hilversum. Geluid, licht, opbouw, afbouw, contact met de horeca en wat verder nodig is; het team van de Gooise DJ regelt alles.

Het enige wat je nog hoeft te doen is zelf schitteren op je Gooise feest; dans en geniet als nooit tevoren.

Hoe vind ik de goede DJ in Hilversum die bij me past?

Het antwoord is simpel. Vraag een vrijblijvende offerte aan en spreek dan direct met de DJ. Wij van de Gooise DJ vinden dat de klik er altijd moet zijn. Boek nooit bij een “DJ fabriek” of een DJ offerte site. Die weten niets van draaien op feesten en willen alleen offertes verkopen. Wij van de Gooise DJ willen u een onvergetelijk feest bezorgen. Dat maakt het verschil.

De beste DJ voor mijn feest in Hilversum

Dat is de DJ die het best bij je past en daar kom je allen maar achter door rechtstreeks met de DJ te praten. Ons advies? Is de klik er niet, niet doen! Voel je je lekker bij je DJ, net als al onze andere  klanten, ga dan in gesprek, vul de wensenlijst in en maak samen het draaiboek voor het perfecte feest, inclusief de muziekwensen.

Gooise DJ op Hilversum Alive

publiek Hilversum

Lees onze DJ recensies

Score 4,7 uit 5

“Wauw wat een feest, DJ Barry voelde de zaal feilloos aan en wist de dansvloer vol te houden”

Ilona, Amersfoort

dj-recensie

“Wij hebben DJ Barry al meerdere keren geboekt en elke keer zijn onze gasten meer dan enthousiast! “

Jan, Bandzoeker.nl

40e verjaardag - de juiste snaar

Rated 5,0 out of 5
08/04/2024

De communicatie bij de voorbereiding verliep prettig en professioneel, de op- en afbouw versoepel. Tijdens het feest wist DJ Rob de juiste musicale snaar te raken bij de gasten, we hebben genoten van een onvergetelijke avond!

Donald Vermeulen

Reactie van de Gooise DJ

Het was een geweldig leuk feest om te mogen doen! Dank jullie wel.

Feest!

Rated 5,0 out of 5
21/03/2024

Het contact met de Gooise DJ verliep heel erg soepel. Naast de DJ booth werd ook extra feestverlichting verzorgd voor op het podium.

Tijdens het feest gingen alle voetjes van de vloer.

Villa Clementine

Reactie van de Gooise DJ

Dank jullie wel, het was een prima feest!

Droombruiloft Ashley en Yannick

Rated 5,0 out of 5
12/02/2024

Jeetje, sprakeloos. Wat een sprookje was het in kasteel de Schaffelaar en wat hebben Barry en Peter het feest op zijn kop gezet. Vanaf het eerste telefonische contact zat het met Barry direct goed. Hij leek precies te begrijpen welke sfeer wij wilde neerzetten en had perfect door wat onze wensen waren. De uiteindelijke uitwerking was een droom. Elk lied dat er werd gedraaid vonden wij geweldig en dan Peter op de Sax, jeetje kippenvel. Wat een complimenten naar jullie zeg!

Ashley en Yannick

Reactie van de Gooise DJ

Wat een eer en heerlijk om te mogen doen voor jullie. Heel veel geluk en liefde samen!

Dé beste DJ

Op zoek naar de beste DJ voor je feest of bruiloft? Onze ervaren DJ’s mixen de muziek die jij wilt horen op je feest professioneel aan elkaar.

Uitstekende recensies

Onze recensies spreken voor zich. We scoren heel goed en daar zijn we trots. Onze tevreden klanten zijn onze beste reclame.

Complete show

De Gooise DJ komt met een complete drive-in show, dus inclusief geluidsapparatuur, een geweldige lichtshow en verlichte DJ booth.

Jouw muziek

Op basis van de wensenlijst bepalen we welke DJ het beste bij jouw feest past en welke muziekstijlen we gaan draaien.

Hilversum
We hebben er zin in !

0+
Bruiloften
0+
Verjaardagen
0
Bedrijfsfeesten
0%
Positive feedback

Sfeerimpressie Gooise DJ feestjes

Op welke Gooise feestjes draaien we?

Bruiloft DJ

De Gooise DJ draait iedere week wel ergens op een bruiloft. Wij maken er graag de dag van je leven van.

Verjaardag DJ

Of je nu 20 of 40 wordt, de Gooise DJ regelt een DJ die bij jou en je publiek past, qua leeftijd en muziek.

Bedrijfsfeest

Wij draaien regelmatig op bedrijfsfeesten tot wel 750 personen. Met bijvoorbeeld saxofonist erbij.

Evenement

Je komt de Gooise DJ regelmatig tegen op festivals. We staan bijvoorbeeld ook dit jaar weer op de Blaricumse kermis.

Jubileum

Een jubileum is een goede reden voor een feestje. Een stijlvol jubileum of een spetterend feest. U bepaalt, wij doen het graag.

Festivals

U kent de Gooise DJ vast van optredens in ‘t Gooi zoals bijvoorbeeld tijdens  Hilversum Alive, maar staan ook op andere festivals in heel Nederland.

DJ boeken in Hilversum