DE GOOISE DJ

Wat kost een DJ?

Een veelgestelde vraag bij het organiseren van een feest of evenement is: “Wat kost een DJ?” Het antwoord op deze vraag is niet zo eenvoudig, omdat de kosten van een DJ afhankelijk zijn van verschillende factoren.

Ten eerste hangen de kosten van een DJ af van het type evenement dat u organiseert. Een bruiloft vraagt bijvoorbeeld om een andere setlists en apparatuur dan een bedrijfsfeest of een festival. Bovendien zijn er DJs met verschillende specialisaties, zoals een house-DJ, techno-DJ of een DJ die gespecialiseerd is in alternatieve muziek. De prijs zal ook beïnvloed worden door het aantal uur dat hij of zij optreedt.

Ten tweede hangt de prijs sterk af van de kwaliteit van de apparatuur. Als u een DJ inhuurt voor een klein feestje, zonder hoge kwaliteitseisen, kunt u met goedkopere apparatuur toe. Maar voor een groot evenement, zoals een bedrijfsfeest of een festival, heb je betrouwbare apparatuur nodig die van hoge kwaliteit is. Dan ben je duurder uit.

Tot slot zal ook de ervaring en de bekendheid van de DJ invloed hebben op de prijs. Er zijn DJ’s die aan het begin van hun carrière staan ​​en geen grote bekendheid of portfolio hebben. Zij zijn vaak betaalbaarder dan de meer bekende DJ’s. Maar als u graag een DJ wilt die al meer ervaring heeft en al op grote feesten en evenementen heeft gedraaid, dan bent u doorgaans meer geld kwijt.

Er zijn dus veel variabele factoren die bepalen wat een DJ kost. Een DJ kan rekenen op prijzen tussen € 300,- en € 1500,-, maar voor grotere en meer prestigieuze evenementen kan dit bedrag oplopen tot € 2500,- of meer.

Het is belangrijk om van tevoren goed te bepalen wat voor soort DJ en apparatuur je nodig hebt voor het evenement dat je organiseert. Zo krijg je een idee van de te verwachten kosten. Het is ook mogelijk om te onderhandelen over de prijs, afhankelijk van de beschikbaarheid van de DJ en de kwaliteit van de apparatuur.

Al met al is het inhuren van een DJ zeker de moeite waard als u een feest of evenement plant. Maar het is belangrijk om goed te informeren en te onderzoeken wat voor soort DJ u nodig heeft en wat u kunt verwachten qua kosten.

de Prijzen van de Gooise DJ

De wensen bepalen de prijs van je DJ

Vanaf 295,- al een geweldige DJ op jouw feest

De Gooise DJ heeft uitstekende DJ’s maar is ook verassend betaalbaar. Bij andere bedrijven is het gemiddelde uurtarief voor een professionele DJ ongeveer €200 per uur, inclusief apparatuur – dus licht en geluid- BTW etc. Als je dus een bruiloft viert van 9 tot 1 duurt, ben je bij anderen minimaal rond de €800 euro kwijt, plus eventuele extra licht en geluidseffecten die je wilt bijboeken.

Daarbij vergeleken is de Gooise DJ veel voordeliger. Wij zijn zeer fair geprijst, vraag dus vandaag nog een scherpe offerte aan.

De prijs van een avond Gooise DJ wordt bepaald door:

  • De grootte van de zaal en het aantal gasten
  • De duur van het feest
  • Het Seizoen
  • De hoeveelheid apparatuur aan licht en geluid
  • Weekend of doordeweekse dag
  • De afstand
  • Wil je een saxofonist?
  • Wil je een fotobooth erbij (met korting)

Als entertainment professionals staan we garant voor een avond vol plezier. Onze prijzen zijn fair en ook alle tijd die wij besteden aan de voorbereiding van uw feest is meegenomen in uw offerteprijs. Wanneer u een DJ boekt bij ons, kunt gebruik maken van de kortingsaanbieding op de Gooise Fotobooth.

WIl je precies weten wat het boeken van een DJ gemiddeld kost en waarom? Kijk dan naar deze veelgestelde vragen over DJ kosten. 

gooise-dj-prijzen
fotobooth-aanbieding

Een prima DJ op je spetterende feest al vanf € 295,-

Wil je precies weten wat jouw verjaardag, bruiloft of themafeest gaat kosten? Check direct jouw prijs voor een spetterende avond

De Gooise DJ boeken

Een DJ boeken voor een groot feest dat je binnenkort geeft? Of gaan jullie binnenkort trouwen? Alvast gefeliciteerd dan! Of is jullie bedrijf bezig met het jaarlijkse festijn dat dit jaar beter moet worden dan ooit tevoren. Zoek niet langer verder en boek de Gooise DJ!

De Gooise DJ heeft uitstekende recensies en bereidt ieder feest minutieus voor. Een vrijblijvend voorgesprek, een wensenlijst en regelmatig contact met de Event Manager en de DJ zijn standaard bij ons.

Een gratis offerte aanvragen is zo geregeld online. Daarna hebben we persoonlijk contact en ontvang je de wensenlijst. Daarna nemen we samen je wensen door en zorgen we dat alles perfect is geregeld. Geluid, licht, opbouw, afbouw, contact met de horeca en wat verder nodig is; de Gooise DJ regelt alles.

Het enige wat je nog hoeft te doen is zelf schitteren op je Gooise feest en genieten als nooit tevoren.

gooise-dj-prijzen

Sfeerimpressie Gooise DJ

Op welke Gooise feestjes draaien we?

Bruiloft DJ

De Gooise DJ draait iedere week wel ergens op een bruiloft. Wij maken er graag de dag van je leven van.

Verjaardag DJ

Of je nu 20 of 40 wordt, de Gooise DJ regelt een DJ die bij jou en je publiek past, qua leeftijd en muziek.

Bedrijfsfeest

Wij draaien regelmatig op bedrijfsfeesten tot wel 750 personen. Met bijvoorbeeld saxofonist erbij.

Evenement

Je komt de Gooise DJ regelmatig tegen op festivals. We staan bijvoorbeeld ook dit jaar weer op de Blaricumse kermis.

Jubileum

Een jubileum is een goede reden voor een feestje. Een stijlvol jubileum of een spetterend feest. U bepaalt, wij doen het graag.

Festivals

U kent de Gooise DJ vast van optredens in ‘t Gooi zoals bijvoorbeeld tijdens  Hilversum Alive, maar staan ook op andere festivals in heel Nederland.

Boek de Gooise DJ