Dj met saxofonist

DE GOOISE DJ MET SAXOFONIST

Gooise DJ logo
4,8
4,8 van 5 sterren uit 118 ervaringen

Gooise DJ met bekende saxofonist boeken

Een DJ met saxofonist boeken is de beste keuze als je niet kunt kiezen tussen een DJ en live muziek op je evenement. Wil je echt een uniek feestje bouwen? Kies dan voor de combinatie van de Gooise DJ met een van onze talentvolle saxofonisten. Wij beschikken over 5 DJ’s en 4 saxofonisten; alle topteams die samen zorgen voor extra beleving bij jullie gasten. Onze saxofonisten spelen mee met de beats van Gooise DJs en ze bereiden samen een sprankelende set voor, speciaal voor jouw evenement.  Geniet van de veelzijdigheid van een professionele DJ, terwijl de saxofonist jouw gasten betovert met zijn funky sound. Voor deze perfecte combinatie van muzikaliteit en entertainment die je evenement naar een hoger niveau tilt hebben we de beste saxofonisten van Nederland voor je in ons team. Deze saxofonisten blazen samen met de DJ de lekkerste beats de zaal in.

Professionele muzikanten

Onze DJ’s en saxofonisten zijn echte professionals, kennen elkaar en zijn uitstekend op elkaar ingespeeld. Ze dagen elkaar uit op het podium. De zaal gaat gegarandeerd plat. Een vette DJ mix met Saxofoon klanken, dat is pas een feest. En onze saxofonisten zijn niet zomaar saxofonisten. Of je nu Franklin van BLØF , Gijs (de bekende saxofonist van Bakermat),  Peter (bekend van de band van Candy Dulfer), Erwin of Miklos als saxofonist hebt, het wordt een geweldige happening.

Wil je je feest net even die extra touch geven? Wil je een top DJ en een talentvolle saxofonist? Twee muzikanten die er samen met jullie en je publiek een heerlijke muzikale avond van maken? Laat ons je dan adviseren en neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

DJ met Saxofonist, een team dat geweldig op elkaar ingespeeld is.  Er is extra beleving en interactie met het publiek

Goed om te weten: boek je en DJ met saxofonist bij ons dan werkt de Gooise DJ alleen met topsaxofonisten. Rasartiesten met een conservatorium achtergrond of die met topartiesten als Candy Dulfer en Bakermat werken.

dj-met-saxofonist

Succes gegarandeerd

Op zoek naar een DJ met Saxofonist? Boek dan de Gooise DJ samen met de talentvolle Saxofonist Franklin Schieman. Dit team staat garant voor een spetterend bruiloftsfeest.

Veelgestelde vragen over DJ met saxofonist

FAQ Sectie

Wat maakt de combinatie van een DJ met saxofonist uniek?

De combinatie van een Gooise DJ met een van onze talentvolle saxofonisten zorgt voor een unieke feestervaring. Onze DJ’s en saxofonisten zijn professioneel en goed op elkaar ingespeeld, waardoor ze een extra dimensie en beleving aan jouw evenement toevoegen met hun energieke sets.

Met welke saxofonisten werkt de Gooise DJ samen?

De Gooise DJ werkt samen met topsaxofonisten uit Nederland, waaronder bekende namen als Franklin van BLØF, Gijs van Bakermat, Peter van de band van Candy Dulfer, Erwin en Miklos. Deze professionals hebben een conservatoriumachtergrond of werken met topartiesten, wat garant staat voor een geweldige performance.

Wat zijn de kosten van een DJ met saxofonist?

De kosten voor een DJ met saxofonist starten vanaf €795. De uiteindelijke prijs hangt af van de grootte van de locatie, de benodigde apparatuur en andere specifieke wensen. Elke offerte is op maat gemaakt om aan jouw budget en eisen te voldoen.

Hoe kan ik een goede DJ met saxofonist boeken voor mijn feest?

Het is belangrijk om vooraf kennis te maken met de DJ en saxofonist. Bespreek ervaring, prijs, muziekstijl en verzoeknummers om te zorgen dat er een klik is. Dit zorgt ervoor dat ze samen echt het verschil kunnen maken op jouw feest.

Waarom zou ik de Gooise DJ met saxofonist boeken?

De Gooise DJ met saxofonist zorgt niet alleen voor een extra beleving en interactie met het publiek, maar biedt ook exclusief entertainment, een persoonlijke benadering, professionele kwaliteit en een onvergetelijke ervaring voor jouw bruiloft, diner of feest.

10 redenen om de Gooise DJ met Saxofonist te boeken

  • De Saxofonist en DJ zijn zeer goed op elkaar ingespeeld en geven een extra beleving aan je bruiloft, diner of feest.
  • Een vast contactpersoon bij ons, de event manager regelt alles.
  • We geven eerlijk advies gebaseerd op jarenlange ervaring; een vrijblijvend voorgesprek hoort daarbij.
  • Exclusief entertainment; geen avond is dezelfde, jullie feest wordt uniek.
  • Bij het boeken van een Saxofonist met DJ is een prachtige lichtshow inbegrepen voor extra beleving.
  • Betrouwbaar en professioneel. We draaien iedere week op meerdere bruiloften
  • DJ en de Saxofoon virtuoos zijn ervaren en talentvol. Mooi mixen in combinatie met heerlijk saxofoongeluid.
  • 100% aanbeveling door klanten, de recensies zijn lovend en dat is niet voor niets.
  • Alles is geregeld, lichtshow, geluidssysteem, afstemming met Horeca en ceremoniemeester
  • Weet je, we vinden het zelf ook te gek om samen de zaal plat te spelen!

Bespreek de mogelijkheden van een DJ met saxofonist

Wij nodigen u graag uit om de wensen en ideeen voor uw feest samen goed door te spreken. Dat doen we vrijblijvend. We willen niets aan het toeval overlaten zodat u op de dag zelf zorgeloos kunt genieten. Neem  contact met ons op om alles tot in de puntjes te bespreken!

Wilt u de kosten van een Saxofonist in combinatie met een DJ weten? Vraag direct naar de mogelijkheden voor uw, bruiloft, feest of evenement en vraag een offerte aan. Dat is zo geregeld.

Lees onze DJ recensies

Score 4,8 uit 5

“Wauw wat een feest, De DJ voelde de zaal feilloos aan en wist de dansvloer vol te houden”

Ilona, Amersfoort

dj-recensie

“Dit zijn professionals! De klik was er al bij het eerste gesprek en het feest met DJ en sax was geweldig! “

Sonja, Leusden

Creëer een heerlijke sfeer met de combinatie van Sax en DJ

Wanneer de DJ al begonnen is met draaien en het publiek langzaam opwarmt, wordt de sfeer beter en beter. Maar dan is daar de saxofonist. Gehuld in een prachtig strak pak, met zijn saxofoon glimmend in het licht. Het is tijd om te beginnen met het spektakel. Samen bouwen ze de sfeer steeds verder op. Of het nu gaat om lekkere grooves, vette dance, relaxte house of swingende latin, alles is mogelijk bij de Gooise DJ. De saxofoon speelt de melodieën, terwijl de DJ zorgt voor de beats en grooves. Een heerlijke combinatie van live muziek en een DJ en gegarandeerd een succes op je feest. Een DJ met saxofonist is de perfecte combinatie!

De saxofonist speelt verschillende sets

Vaak vraagt men ons hoeveel nummers een DJ in combinatie met een saxofonist speelt. De saxofonist is gedurende twee of drie uur aanwezig en speelt samen met de DJ  binnen die tijd enkele sets van zo’n 25 minuten. De saxofonist kent de muziek die de DJ draait en improviseert daarop naar hartelust mee. Met vrijwel elke muziekstijl kan de saxofonist meespelen, tenminste, als het maar geen polonaise of schlager muziek is. Maar daarvoor hoef je toch niet bij de Gooise DJ te zijn.

gooise-dj-offerte-aanvragen

Topentertainment voor een faire prijs

De Gooise DJ heeft uitstekende DJ’s en saxofonisten maar is ook verassend betaalbaar. Bij andere bedrijven is het gemiddelde uurtarief voor een professionele DJ ongeveer €200 per uur, inclusief apparatuur – dus licht en geluid- BTW etc. Als je dus een bruiloft viert van 9 tot 1 duurt, ben je bij anderen minimaal rond de €800 euro kwijt, plus eventuele extra licht en geluidseffecten die je wilt bijboeken.

Daarbij vergeleken is de Gooise DJ veel voordeliger. Wij zijn zeer fair geprijst, vraag dus vandaag nog een scherpe offerte aan.

Boek de Gooise DJ