Saxofonist Erwin Benjamins op jouw feest

Erwin Benjamins is een topsaxofonist. Laten we Erwin even samenvatten:

“Het leven is een feest. Ik speel veel, en ik zit in de luxe positie dat ik alleen maar de gigs hoef aan te nemen die ik tof vind om te doen. En ik vind veel tof. Als ik mag spelen met mensen die mij inspireren, met bijvoorbeeld de Gooise DJ en ik krijg de vrijheid om mijn eigen rol in te vullen, ben ik gelukkig. En dan maak ik mensen gelukkig.

Dat vind ik te gek aan muziek. Niet een volgorde van nootjes, een toonladder of een akkoordenschema. Maar dat het een taal is waarin de hele band tegelijk aan het woord is én iedereen naar elkaar luistert.

Het maakt leven als muzikant voor mij een enorm rijk bestaan. Ook een financiële uitdaging. Voor de meest te gekke dingen is namelijk nooit budget. Maar dat is niet erg. De goedbetaalde projecten zijn niet per se leuk. De balans daarin is een doorlopende zoektocht. Maar een bruiloft onvergetelijk maken samen met de DJ, dat doe ik graag. Mijn samenwerking met  de Gooise DJ’s is altijd een feest. We hebben altijd plezier en maken bruidsparen en gasten blij en daar draait het uiteindelijk om.

Erwin Benjamins op je bruiloft

Erwin is een van de topsaxofonisten van de Gooise DJ. Een saxofonist als Erwin is een geweldige toevoeging voor elke bruiloft. Of je nu op zoek bent naar een intieme ceremonie of een groot feest, een saxofonist zal de sfeer van de dag verhogen en je trouwdag extra speciaal maken. Het inhuren van een bekende saxofonist als Erwin is een geweldige manier om te zorgen dat de muziek op je bruiloft van topkwaliteit is. Bovendien kan live muziek herinneringen creëren die je voor altijd zult koesteren. Dus waarom niet kiezen voor live saxofoonmuziek met Erwin op je bruiloft? Het zal zeker een dag worden die je nooit zult vergeten.

topsaxofonist Erwin Benjamins