De Gooise DJ met Saxofonist? Dat wordt een knalfeest

Top 10 saxofoon knallers

Onze DJ’s spelen vaak samen met onze supergetalenteerde saxofonisten. Wat een sfeer maken ze! Onze saxofonisten kunnen over letterlijk alle muziek heen spelen. Er zijn echter enkele knallende deuntjes die de sax echt laten schitteren;  laat je gasten naar adem snakken met onze tien favoriete saxofoon hits!

De GooiseDJ met Saxofonist

Willen jullie een DJ met saxofonist op jullie feest bruiloft? Dat is één van onze specialiteiten. De DJ draait de hele avond maar geregeld valt plotsling  de saxofonist  bij.  Enn pro die vrolijk meespeelt met de opzwepende klanken van de DJ.  Gegarandeerd dat de dansvloer gek wordt, het feest is compleet!

Verschillende genres

Onze saxofonisten hebben allen verschillende genres in de vingers en spelen moeiteloos mee met de DJ. Wanneer je een DJ met saxofonist huurt, zorgen wij dat je een op elkaar ingespeeld duo hebt.  In het voorgesprek bespreken jullie samen de wensen en muziekgenres.

Al onze saxofonisten hebben een achtergrond als professioneel muzikant en enekel zelfs een conservatorium achtergrond. Boek je bij ons een DJ met saxofonist? Dan kun je er zeker van zijn  dat je geen hobbyist huurt; neem bijv. Gijs, die ook de saxofonist van Bakermat is, of Franklin, wereldberoemd in Nederland.  Echte beroepsmuzikanten die wekelijks spelen op de meest uiteenlopende events en in internationalke settings.

Wanneer je op zoek bent naar een live act, maar het budget een complete band niet toelaat, is een DJ met saxofonist een perfect alternatief. Bij een sax met DJ is er goede interactie met het publiek, heb je een act die knalt en bovendien is het verassend betaalbaar.

DJ met Sax boeken? Vraag een gratis offerte aan!

gooise-dj-met-sax-gijs
dj-met-saxofonist