DE GOOISE DJ

Boek, huur nu de Gooise DJ in Eemnes

Als Gooise DJ draaien we natuurlijk graag in Eemnes. Of het nu gaat om de Deel, het Dikke Torentje of iedere andere populaire feestlocatie in Eemnes, de Gooise DJ is er bekend.

Waarom de Gooise DJ op uw feest in Eemnes ?

De Gooise DJ maakt er graag samen met u een onvergetelijk feest in Eemnes van. Als allround DJ draaien we herkenbare en dansbare muziek voor alle leeftijden. Daarom is de Gooise DJ de perfecte DJ voor bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. We beschikken over een enorme muziekcollectie en kunnen daardoor op ieder publiek inspelen. O ja, onze DJ’s beschikken over uitstekende recensies, lees gerust eens door wat onze klanten over ons zeggen.

DJ show inclusief licht & geluid

De drive-in show van de Gooise DJ uit Eemnes  bestaat uit een complete geluidsinstallatie, een bijzondere computergestuurde lichtshow met bewegende spots en bovendien kunnen we voor bruiloften en feesten met wallwashers de kleuren van de muren aanpassen aan uw wensen. Wij geven iedere ruimte precies de sfeer die u wilt. Van romantisch tot flitsende disco. Boekt u de Gooise DJ dan heeft u altijd contact met een event-manager en met de DJ. Afhankelijk van de grootte van de show passen we de geluidsapparatuur aan. Wij kunnen feesten aan tot wel 500 mensen, maar ook op kleinere feesten zijn we graag van de partij.

Alle soorten muziek zijn mogelijk
Vooraf krijgt u een wensenlijst en deze bespreken we uitgebreid, hierdoor krijgen we een goed idee van wat u wenst en bereiden we een avond voor met muziek die precies op jullie wensen is afgestemd. Van Dance classics en lekkere Spaanse klanken tot Funk, Soul en Disco. Ook uw verzoekplaat zit in onze enorme muziekcollectie!

De DJ in Eemnes

We draaien door heel Nederland in alle plaatsen, maar vooral in ‘t Gooi en dus Eemnes. Sterker nog we zijn een van de meest geboekte DJs in Eemnes. Op elke soort locatie kunnen we draaien van zaal tot café en van kasteel tot bij u thuis. enz. Alles is mogelijk. Wij toveren iedere locatie om tot een ware disco.

Wat kost een DJ boeken in Eemnes ?

De Gooise DJ hanteert flexibele en faire prijzen, afhankelijk van de grootte van de zaal, het aantal gasten en de dag van de week. Wilt u vandaag nog een gratis offerte ontvangen per email? Dat kan. We doen altijd een vrijblijvend voorgesprek. Zo werken we.

map-eemnes
Gooise-DJ-Eemnes
gooise-dj-met-sax-gijs

Lees onze DJ recensies

Score 4,7 uit 5

“Wauw wat een feest, Onze DJ voelde de zaal feilloos aan en wist de dansvloer vol te houden”

Ilona, Amersfoort

klantbeoordelingen

Wat een geweldige DJ en supergave saxofonist erbij!!! En wat hebben jullie super meegedacht om er een fantastisch feest van te maken! Tot en met de fotobooth verzorgd. Het maakte ons tuinfeest tot een groot succes!! Rob, Barry en Miklos, onwijs bedankt!! Wil je een topfeest? Dan zit je bij de Gooise DJ zeker goed!

Margit & Gilles, Baarn

dj in bussum
dj boeken in bussum
gooise-dj-prijzen
coverup-band

De Gooise DJ boeken in Eemnes

Hoe huur je de beste DJ voor je feest in Eemnes

Als je een feest in Eemnes organiseert en op zoek bent naar een DJ, dan wil je uiteraard de allerbeste vinden die bij je past. Een DJ kan het verschil maken tussen een saai feest en een onvergetelijk evenement. Hieronder wat dingen die je moet weten om een DJ te huren voor je feest in Eemnes.

Kies een DJ die bij je feest past

Niet alle DJ’s zijn gelijk. Sommigen zijn gespecialiseerd in bepaalde muziekstijlen, terwijl anderen zich op bepaalde feesten richten. Het is belangrijk om een DJ te kiezen die bij het soort feest past dat je organiseert. Als je bijvoorbeeld een verjaardagsfeest organiseert, wil je een DJ die goed is in pop, R&B en andere stijlen die populair zijn bij jongeren. Als je een bedrijfsfeest organiseert, wil je, denken we, een DJ die ervaren is in het spelen van muziek die geschikt is voor een professionele setting. De Gooise DJ is allround en zal de muziekwensen uitgebreid doornemen. Er wordt ook een wensenlijst gemaakt. Zo weet je zeker dat de muziek bij je smaak past.

Kijk naar de ervaring van de DJ

Een DJ met veel ervaring heeft al vele feesten gedaan en weet precies hoe hij of zij  een feest op gang moet brengen en houden. Het is belangrijk om te kijken naar de ervaring van de DJ en te zien of deze overeenkomt met het soort feest dat je organiseert. Bovendien moet je ook kijken naar de beoordelingen van andere klanten. Dit kan je een idee geven of de DJ geschikt is voor het feest dat je organiseert. De Gooise DJ is zeer ervaren! O ja, vraag ons gerust om referenties.

Bespreek je wensen met de DJ

Het is belangrijk om je wensen duidelijk te maken aan de DJ die je wilt huren. Vertel hem of haar wat voor soort muziek je wilt, hoe je feest eruit moet zien en wat je verwachtingen zijn. Op deze manier weet de DJ wat hij of zij moet doen om aan je verwachtingen te voldoen. Tip: gebruik onze uitgebreide wensenlijst! Misschien wil je ook wel een band op je feest? Wij raden CoverUp dan aan! Of misschien wil je wel een DJ met Saxofonist? Onze topsaxofonist blaast ook geregeld mee met Candy Dulfer. Dat wordt een enorm feest dus.

Vraag om referenties

Vraag om referenties van de DJ die je wilt huren. Het is belangrijk om te weten wat andere mensen over de DJ vinden en of deze geschikt is voor het feest dat je organiseert. De Gooise DJ heeft voldoende particuliere en professionele referenties. En we draaien bijvoorbeeld op de feesten van QMusic. Dat is niet voor niets.

Vraag om een offerte en factuur

Als je een DJ hebt gevonden die bij je feest past, vraag dan om een offerte. Bekijk wat er bij zit zodat je geen kosten achteraf hebt waar je niet om gevraagd hebt. Vraag ook altijd om een factuur. Een professionele DJ zoals de Gooise doet dat standaard. Wij berekenen overigens 9% BTW.

Vraag om een vervangende DJ bij calamiteiten

Dj boeken in Eemnes? Vraag dan altijd of er een vervangende DJ is, als de gekozen DJ bijv. ziek is. Belangrijk! De Gooise DJ heeft trouwens altijd een reserve-DJ klaar staan.

We hopen dat we je hebben kunnen helpen als je een DJ in Eemnes gaat boeken met deze tips. Vragen? Bel of Whatsapp ons gerust, of vraag een offerte aan. Dat kost niets!

Veelgestelde vragen over het huren van een DJ in Eemnes

Wat kost het om een DJ te boeken in Eemnes?
De prijs hangt van een aantal factoren af, maar we hebben een handige rekentool op onze site waarmee je een goede indicatie van de prijs kunt krijgen.

Welke muziek draait de DJ op mijn feest?
We doen altijd een uitgebreid voorgesprek waarin we jullie wensen vastleggen. We zijn allround DJ’s en we zorgen dat de muziek op de avond overeenstemt met jullie smaak en wensen.