DJ boeken ?

Coverup, live op je spetterende feest!

de Gooise DJ en Coverup

Boek Cover Up de band!

We hebben het allemaal weleens meegemaakt. Je komt op een feest en de sfeer is prima. Dan begint de band te spelen en je weet het zeker… dit komt niet meer goed vanavond !

Dat gaat je niet overkomen als je Cover Up boekt voor je feest of bijeenkomst. Wij maken elke herinnering onvergetelijk goed!
Samen met de DJ maken we een complete setlist voor de avond. Met onze uitgebreide muzikale invulling weten we weten direct de sfeer te maken. Van soul en funk tot pop en rock. Ook een beetje Nederlandstalig zit in ons repertoire. Altijd actueel en op je smaak afgestemd.
De combinatie van de live muziek met een DJ geeft een totaalplaatje voor ieder feest. Garandeert een non-stop party. En denk niet dat alleen de DJ de nieuwste hits kan laten horen. We voegen wekelijks nieuwe nummers toe aan onze setlist van onze band. Zo hoor je de nieuwste nummers misschien wel voor het eerst live gespeeld!

Met CoverUp hoef je geen zorgen meer te maken over je feest en wie je in huis haalt. Het is tenslotte jouw feest en wij zijn te gast. De leukste gasten die je ooit hebt gehad, dat wel…

Wil je niet alleen een DJ op je feest maar ook een band met zanger, zangeres en fantastische musici, neem dan contact op met Cover Up. We doen graag vrijblijvend een voorgesprek en maken er een avond van om nooit te vergeten!

Cover up is overigens verrassend betaalbaar. Deze band past vast binnen jullie budget. Meer weten? Vraag een offerte aan of een vrijblijvend gesprek.

coverup-band

Dé beste DJ

Op zoek naar de beste DJ voor je feest of bruiloft? Onze ervaren DJ’s mixen de muziek die jij wilt horen op je feest professioneel aan elkaar.

Uitstekende recensies

Onze recensies spreken voor zich. We scoren heel goed en daar zijn we trots. Onze tevreden klanten zijn onze beste reclame.

Complete show

De Gooise DJ komt met een complete drive-in show, en samen met CoverUp maken we er een heerlijk feest van.

Jouw muziek

Op basis van de wensenlijst bepalen we welke DJ het beste bij jouw feest past en welke muziekstijlen de band gaat spelen.

Lees onze recensies

Score 4,7 uit 5

“Wauw wat een feest, Onze DJ voelde de zaal feilloos aan en wist de dansvloer vol te houden”

Ilona, Amersfoort

klantbeoordelingen

“Keihard het leven gevierd, wat een heerlijk feest. De saxofonist was echt een geweldige toevoeging “

Philip

Cover up, speelt live en heeft er zin in !

0+
Bruiloften
0+
Verjaardagen
0
Bedrijfsfeesten
0%
Positive feedback

Sfeerimpressie Gooise DJ feestjes

Op welke Gooise feestjes draaien we?

Bruiloft DJ

De Gooise DJ draait iedere week wel ergens op een bruiloft. Wij maken er graag de dag van je leven van.

Verjaardag DJ

Of je nu 20 of 40 wordt, de Gooise DJ regelt een DJ die bij jou en je publiek past, qua leeftijd en muziek.

Bedrijfsfeest

Wij draaien regelmatig op bedrijfsfeesten tot wel 750 personen. Met bijvoorbeeld saxofonist erbij.

Evenement

Je komt de Gooise DJ regelmatig tegen op festivals. We staan bijvoorbeeld ook dit jaar weer op de Blaricumse kermis.

Jubileum

Een jubileum is een goede reden voor een feestje. Een stijlvol jubileum of een spetterend feest. U bepaalt, wij doen het graag.

Festivals

U kent de Gooise DJ vast van optredens in ‘t Gooi zoals bijvoorbeeld tijdens  Hilversum Alive, maar staan ook op andere festivals in heel Nederland.

Boek de Gooise DJ