DJ boeken bij Villa Clementine?

De Gooise DJ draait graag en vaak
bij Villa Clementine

Villa Clementine en de Gooise DJ; perfecte combi voor een geweldig feest

Overweeg je om je bruiloftsdag te vieren in de prachtige Villa Clementine of wil je daar een onvergetelijk bedrijfsfeest organiseren? Misschien wil je wel een mijlpaalverjaardag in stijl vieren. Wat de gelegenheid ook is, het is essentieel om een DJ te hebben die niet alleen bij de locatie past, maar ook perfect aansluit bij wat jullie voor ogen hebben. En ja, je raadt het al, de Gooise DJ is regelmatig te vinden in Villa Clementine. Als trotse Gooiers kennen we natuurlijk alle schitterende locaties in de omgeving als onze broekzak, maar we komen ook heel graag in Purmerend bij Villa Clementine

Als je overweegt om een sprankelend feest te geven in deze geweldige locatie, dan assisteren wij je graag met de beste muziek en sfeer.

Een betoverende locatie voor elk feest

Villa Clementine staat in het hart van Purmerend en is al jaren een topkeuze voor het vieren van bruiloften en andere feestelijke gelegenheden. Deze locatie is uitermate geschikt voor bijeenkomsten van 100 personen en zelfs meer, met een onberispelijke sfeer en een heerlijke tuin. We hebben al vele memorabele avonden meegemaakt in Villa Clementine, van bruiloften tot bedrijfsfeesten en jubileumvieringen.

Hoewel er geen standaard licht- en geluidsinstallatie aanwezig is, is dat voor ons geen probleem. De Gooise DJ kan alle benodigde apparatuur meenemen. Als je van plan bent om een feest te geven in Villa Clementine, neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Binnen slechts 2 minuten heb je dit al geregeld.

Vervolgens zullen we persoonlijk contact met je opnemen en samen met jou al je wensen doornemen. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld voor je feest in de villa: van geluid en licht tot opbouw, afbouw, en coördinatie met het horecapersoneel en andere essentiële zaken. Met de Gooise DJ wordt alles voor je geregeld.

Wil je een DJ boeken in Villa Clementine? Kies voor de Gooise DJ. Wij zorgen voor alles, zodat jij alleen maar hoeft te genieten van je feest in deze schitterende Gooise setting.

Onovertroffen Gastvrijheid in Villa Clementine

Wat ons keer op keer opvalt en waarom we er met plezier komen, is het uitzonderlijke niveau van gastvrijheid dat Villa Clementine te bieden heeft. Silvia, Lynn & Elise en hun team zetten consistent die extra stap om te verzekeren dat elk evenement naadloos en met klasse wordt uitgevoerd. De betrokkenheid en professionaliteit van de medewerkers zorgen ervoor dat iedereen zich welkom en verzorgd voelt. Het is echt een voorrecht en een waar genoegen om in zo’n positieve en ondersteunende omgeving te mogen draaien. Elk feest bij Villa Clementine is niet alleen een evenement, maar een beleving op zich.

Controleer je prijs voor een DJ met klasse op je feest met de knop rechtsonder.

Jouw Droombruiloft bij Villa Clementine

Overweeg je jouw bijzondere dag te vieren bij Villa Clementine? We kunnen je verzekeren, als Gooise DJ, dat dit een keuze is waar je geen spijt van zult krijgen. Villa Clementine staat garant voor een onvergetelijke ervaring in een prachtige ambiance. Neem voor boekingsinformatie en details direct contact op met Villa Clementine. Wij van de Gooise DJ bevelen het van harte aan! 🎵🎉

Geef je Feest een Unieke Twist!

Wil je jouw feest écht naar een hoger niveau tillen? Overweeg dan niet alleen een DJ, maar voeg ook een saxofonist toe voor die live touch en interactie met je gasten. Maar daar stopt het niet. Vastleggen van de mooiste momenten wordt een fluitje van een cent (en vooral ook héél leuk) met de Gooise Fotobooth. Zo zorg je niet alleen voor top entertainment, maar ook voor blijvende herinneringen voor je gasten. Maak je feest compleet en onvergetelijk!

villa-clementine-hal
Villa Clementine
villa clementine-buiten

Lees onze DJ recensies

Score 4,8 uit 5

“Wauw wat een feest, Onze DJ voelde de zaal feilloos aan en wist de dansvloer vol te houden”

Ilona, Amersfoort

klantbeoordelingen

“Het was echt awesome! Al in het offertetraject liet de Gooise DJ zien te snappen wat we willen en op het feest “

Jurre

Jouw feest, wij hebben er zin in !

0+
Bruiloften
0+
Verjaardagen
0
Bedrijfsfeesten
0%
Positive feedback

Sfeerimpressie Gooise DJ feestjes

Op welke Gooise feestjes draaien we?

Bruiloft DJ

De Gooise DJ draait iedere week wel ergens op een bruiloft. Wij maken er graag de dag van je leven van.

Verjaardag DJ

Of je nu 20 of 40 wordt, de Gooise DJ regelt een DJ die bij jou en je publiek past, qua leeftijd en muziek.

Bedrijfsfeest

Wij draaien regelmatig op bedrijfsfeesten tot wel 750 personen. Met bijvoorbeeld saxofonist erbij.

Evenement

Je komt de Gooise DJ regelmatig tegen op festivals. We staan bijvoorbeeld ook dit jaar weer op de Blaricumse kermis.

Jubileum

Een jubileum is een goede reden voor een feestje. Een stijlvol jubileum of een spetterend feest. U bepaalt, wij doen het graag.

Festivals

U kent de Gooise DJ vast van optredens in ‘t Gooi zoals bijvoorbeeld tijdens  Hilversum Alive, maar staan ook op andere festivals in heel Nederland.

Dé beste DJ

Op zoek naar de beste DJ voor je feest of bruiloft? Onze ervaren DJ’s mixen de muziek die jij wilt horen op je feest professioneel aan elkaar.

Uitstekende recensies

Onze recensies spreken voor zich. We scoren heel goed en daar zijn we trots. Onze tevreden klanten zijn onze beste reclame.

Complete show

De Gooise DJ komt met een complete drive-in show, dus inclusief geluidsapparatuur, een geweldige lichtshow en verlichte DJ booth.

Jouw muziek

Op basis van de wensenlijst bepalen we welke DJ het beste bij jouw feest past en welke muziekstijlen we gaan draaien.

Boek de Gooise DJ