DE GOOISE DJ

DJ Boeken in Aalsmeer? Ook hier draait de Gooise DJ

We draaien graag in de gemeente Aalsmeer .

Waarom de Gooise DJ op uw feest in Aalsmeer ?
OK, OK, OK , Aalsmeer ligt niet in’t Gooi, maar we draaien er vaak en graag. De Gooise DJ maakt er graag samen met u een onvergetelijk feest in Aalsmeer van. Als allround DJ draaien we herkenbare en dansbare muziek voor alle leeftijden. Daarom is de Gooise DJ de perfecte DJ voor bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. We beschikken over een enorme muziekcollectie en kunnen daardoor op ieder publiek inspelen. O ja, onze DJ’s beschikken over uitstekende recensies, lees gerust eens door wat onze klanten over ons zeggen.

Natuurlijk kunnen we als specialisten ook helpen met het vinden van de perfecte feestlocatie in Aalsmeer! Er zijn zoveel geweldige plekken om uit te kiezen, het is bijna te moeilijk om te kiezen! Als je op zoek bent naar een unieke en historische locatie, is het oude Raadhuis een echte aanrader. Dit prachtige pand uit 1903 heeft een elegante uitstraling en biedt veel mogelijkheden om er een geweldig feest te geven.

Als je van een wat meer moderne uitstraling houdt, is The Beach een fantastische optie. Deze locatie biedt een prachtig uitzicht over de Westeinderplassen, en heeft een strandachtige sfeer. Hier kun je het hele jaar door genieten van een heerlijk strandfeest, zonder het land te hoeven verlaten.

Maar als je op zoek bent naar een locatie die garant staat voor plezier en entertainment voor een bedrijfsfeest, denk dan eens aan Studio’s Aalsmeer. Deze plek is perfect als je op zoek bent naar een locatie met Hollywood-glamour. De studio’s worden regelmatig gebruikt voor televisie- en filmopnames, en hebben een bijzondere en unieke uitstraling. Hier kun je een groot feest geven dat net zo spectaculair is als de locatie zelf!

Kortom, of je nu op zoek bent naar een historische, moderne, of feestelijke locatie, er is genoeg te vinden in Aalsmeer! Laat ons je helpen om de perfecte DJ en plek te vinden voor jouw volgende feest, dan wordt het gegarandeerd een unieke feest happening!

DJ show inclusief licht & geluid
De drive-in show van de Gooise DJ in Aalsmeer bestaat uit een complete geluidsinstallatie, een bijzondere computergestuurde lichtshow met bewegende spots en bovendien kunnen we voor bruiloften en feesten met wallwashers de kleuren van de muren aanpassen aan uw wensen. Wij geven iedere ruimte precies de sfeer die u wilt. Van romantisch tot flitsende disco. Boekt u de Gooise DJ dan heeft u altijd contact met een event-manager en met de DJ. Afhankelijk van de grootte van de show passen we de geluidsapparatuur aan. Wij kunnen feesten aan tot wel 500 mensen, maar ook op kleinere feesten zijn we graag van de partij.

Alle soorten muziek zijn mogelijk
Vooraf krijgt u een wensenlijst en deze bespreken we uitgebreid, hierdoor krijgen we een goed idee van wat u wenst en bereiden we een avond voor met muziek die precies op jullie wensen is afgestemd. Van Dance classics en lekkere Spaanse klanken tot Funk, Soul en Disco. Ook uw verzoekplaat zit in onze enorme muziekcollectie!

De DJ in Aalsmeer
We draaien door heel Nederland in alle plaatsen, maar ook in Aalsmeer. Op elke soort locatie kunnen we draaien van zaal tot café en van kasteel tot bij u thuis. enz. Alles is mogelijk. Wij toveren iedere locatie om tot een ware disco.

Wat kost een DJ boeken in Aalsmeer ?
De Gooise DJ hanteert flexibele prijzen, afhankelijk van de grootte van de zaal, het aantal gasten en de dag van de week. Wilt u vandaag nog een gratis offerte ontvangen per email?

Wat onze klanten zeggen…

Het is natuurlijk de afgelopen 2 jaar lastig geweest om veel recensies te krijgen, maar we hebben alweer flink wat positieve klantervaringen bijgeschreven en onze ervaren DJ’s beschikken over veel positieve recensies via onafhankelijke websites.  Als je denkt: ” he, ik zie alleen maar positieve recensies?” dan klopt dat. De reden is dat we vooraf altijd een voorgesprek doen met de klant. En dan moet de klik er van 2 kanten zijn. Wil je een DJ boeken? We zijn er eerlijk in. Als we niet bij elkaar passen qua stijl of muziek, dan is het beter een andere DJ het feest te laten doen vinden wij. Als de klik er wel is, en dat is meestal zo, dan maken we er een topfeest van. Kijk maar naar de recensies. Onze saxofonisten zijn trouwens allemaal topartiesten die met Candy Dulfer, Blof en Bakermat spelen. En misschien ben je ons wel eens tegen gekomen? Misschien ken je de Gooise DJ al van evenementen zoals de QMusic Foute Party of leuke feesten en bruiloften. Onze clienten en hun gasten zijn de beste reclame. Hieronder zie je recente beoordelingen. Wat leuk dat we er een feest van mochten maken! Wil je referenties? Neem contact met ons op en we brengen je rechtstreeks in contact met onze tevreden klanten..

Super

05/06/2024

Hele mooie avond gehad, mede dankzij DJ Silvester! Heeft een fijne eigen stijl die hij volledig kan aanpassen aan het publiek

Lennart

Reactie van de Gooise DJ

Mooi feest, dank voor de mooie review

Erg gezellig, maakte de avond net ff specialer met een saxofonist erbij

29/05/2024

Erg gezellig, maakte het feest net ff specialer met een saxofonist

-Bedrijfsfeest-

Perry

Reactie van de Gooise DJ

Dank je wel, we deden het graag!!

Topfeest!

02/05/2024

Op 20 april zijn we getrouwd en heeft de Gooise DJ een knallende feestavond verzorgd. Hij snapte goed welke muziek bij ons en ons gezelschap paste. De voetjes gingen bij jong en oud van de vloer en ook de fotobooth was een grote hit bij de gasten. Bedankt voor het verzorgen van deze topavond!

Stephanie

Reactie van de Gooise DJ

We hebben het met veel plezier gedaan, jullie openingsdans was geweldig!