DE GOOISE DJ

DJ Boeken in Aalsmeer? Ook hier draait de Gooise DJ

We draaien graag in de gemeente Aalsmeer .

Waarom de Gooise DJ op uw feest in Aalsmeer ?
OK, OK, OK , Aalsmeer ligt niet in’t Gooi, maar we draaien er vaak en graag. De Gooise DJ maakt er graag samen met u een onvergetelijk feest in Aalsmeer van. Als allround DJ draaien we herkenbare en dansbare muziek voor alle leeftijden. Daarom is de Gooise DJ de perfecte DJ voor bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. We beschikken over een enorme muziekcollectie en kunnen daardoor op ieder publiek inspelen. O ja, onze DJ’s beschikken over uitstekende recensies, lees gerust eens door wat onze klanten over ons zeggen.

Natuurlijk kunnen we als specialisten ook helpen met het vinden van de perfecte feestlocatie in Aalsmeer! Er zijn zoveel geweldige plekken om uit te kiezen, het is bijna te moeilijk om te kiezen! Als je op zoek bent naar een unieke en historische locatie, is het oude Raadhuis een echte aanrader. Dit prachtige pand uit 1903 heeft een elegante uitstraling en biedt veel mogelijkheden om er een geweldig feest te geven.

Als je van een wat meer moderne uitstraling houdt, is The Beach een fantastische optie. Deze locatie biedt een prachtig uitzicht over de Westeinderplassen, en heeft een strandachtige sfeer. Hier kun je het hele jaar door genieten van een heerlijk strandfeest, zonder het land te hoeven verlaten.

Maar als je op zoek bent naar een locatie die garant staat voor plezier en entertainment voor een bedrijfsfeest, denk dan eens aan Studio’s Aalsmeer. Deze plek is perfect als je op zoek bent naar een locatie met Hollywood-glamour. De studio’s worden regelmatig gebruikt voor televisie- en filmopnames, en hebben een bijzondere en unieke uitstraling. Hier kun je een groot feest geven dat net zo spectaculair is als de locatie zelf!

Kortom, of je nu op zoek bent naar een historische, moderne, of feestelijke locatie, er is genoeg te vinden in Aalsmeer! Laat ons je helpen om de perfecte DJ en plek te vinden voor jouw volgende feest, dan wordt het gegarandeerd een unieke feest happening!

DJ show inclusief licht & geluid
De drive-in show van de Gooise DJ in Aalsmeer bestaat uit een complete geluidsinstallatie, een bijzondere computergestuurde lichtshow met bewegende spots en bovendien kunnen we voor bruiloften en feesten met wallwashers de kleuren van de muren aanpassen aan uw wensen. Wij geven iedere ruimte precies de sfeer die u wilt. Van romantisch tot flitsende disco. Boekt u de Gooise DJ dan heeft u altijd contact met een event-manager en met de DJ. Afhankelijk van de grootte van de show passen we de geluidsapparatuur aan. Wij kunnen feesten aan tot wel 500 mensen, maar ook op kleinere feesten zijn we graag van de partij.

Alle soorten muziek zijn mogelijk
Vooraf krijgt u een wensenlijst en deze bespreken we uitgebreid, hierdoor krijgen we een goed idee van wat u wenst en bereiden we een avond voor met muziek die precies op jullie wensen is afgestemd. Van Dance classics en lekkere Spaanse klanken tot Funk, Soul en Disco. Ook uw verzoekplaat zit in onze enorme muziekcollectie!

De DJ in Aalsmeer
We draaien door heel Nederland in alle plaatsen, maar ook in Aalsmeer. Op elke soort locatie kunnen we draaien van zaal tot café en van kasteel tot bij u thuis. enz. Alles is mogelijk. Wij toveren iedere locatie om tot een ware disco.

Wat kost een DJ boeken in Aalsmeer ?
De Gooise DJ hanteert flexibele prijzen, afhankelijk van de grootte van de zaal, het aantal gasten en de dag van de week. Wilt u vandaag nog een gratis offerte ontvangen per email?

Wat onze klanten zeggen…

Het is natuurlijk de afgelopen 2 jaar lastig geweest om veel recensies te krijgen, maar we hebben alweer flink wat positieve klantervaringen bijgeschreven en onze ervaren DJ’s beschikken over veel positieve recensies via onafhankelijke websites.  Als je denkt: ” he, ik zie alleen maar positieve recensies?” dan klopt dat. De reden is dat we vooraf altijd een voorgesprek doen met de klant. En dan moet de klik er van 2 kanten zijn. Wil je een DJ boeken? We zijn er eerlijk in. Als we niet bij elkaar passen qua stijl of muziek, dan is het beter een andere DJ het feest te laten doen vinden wij. Als de klik er wel is, en dat is meestal zo, dan maken we er een topfeest van. Kijk maar naar de recensies. Onze saxofonisten zijn trouwens allemaal topartiesten die met Candy Dulfer, Blof en Bakermat spelen. En misschien ben je ons wel eens tegen gekomen? Misschien ken je de Gooise DJ al van evenementen zoals de QMusic Foute Party of leuke feesten en bruiloften. Onze clienten en hun gasten zijn de beste reclame. Hieronder zie je recente beoordelingen. Wat leuk dat we er een feest van mochten maken! Wil je referenties? Neem contact met ons op en we brengen je rechtstreeks in contact met onze tevreden klanten..

Droombruiloft Ashley en Yannick

Rated 5,0 out of 5
12/02/2024

Jeetje, sprakeloos. Wat een sprookje was het in kasteel de Schaffelaar en wat hebben Barry en Peter het feest op zijn kop gezet. Vanaf het eerste telefonische contact zat het met Barry direct goed. Hij leek precies te begrijpen welke sfeer wij wilde neerzetten en had perfect door wat onze wensen waren. De uiteindelijke uitwerking was een droom. Elk lied dat er werd gedraaid vonden wij geweldig en dan Peter op de Sax, jeetje kippenvel. Wat een complimenten naar jullie zeg!

Ashley en Yannick

Reactie van de Gooise DJ

Wat een eer en heerlijk om te mogen doen voor jullie. Heel veel geluk en liefde samen!

Geweldige DJ

Rated 5,0 out of 5
24/12/2023

De Gooise DJ is fijn om mee te communiceren. Houdt rekening met de wensen wat betreft muziek en is een gezellige DJ.

Carla

Reactie van de Gooise DJ

Dank je wel Carla, we werken graag samen!

FANTASTISCH!!!

Rated 5,0 out of 5
19/11/2023

Voor mijn 40ste verjaardag hadden we DJ Rob!!!

Wat maakte die man er een feest van!!! Voor herhaling vatbaar!!

Dank voor de fantastische avond!!!

Nick

Reactie van de Gooise DJ

Dank jullie wel voor een hele leuke avomd en de complimenten