De Blaricumse pubquiz 2023 met de Gooise DJ

Na een afwezigheid van enkele jaren vanwege de corona pandemie, keert de  Blaricumse PubQuiz terug op vrijdag 3 februari in het Vitus. Dit jaar zal er weer strijd zijn om de titel van beste PubQuiz team van 2023, met deelnemers die worden getest op hun kennis van onder andere Blaricumse trivia, actualiteiten, sport, showbizz en muziek!!! Wie zal de huidige kampioen, het brandweerteam, verslaan? De Gooise DJ zal de muziekfragmenten verzorgen, lekker door elkaar gemixt maar ook om mee te zingen. Het wordt feest!

Daarnaast zal er geld ingezameld worden voor het goede doel: het Goois Natuur Reservaat. Er zal geld worden opgehaald voor een opknapbeurt van het plein voor de Schaapskooi.

Wilt u deelnemen aan de quiz, stuur dan een bericht met de naam van uw team naar pubquiz.blaricum@gmail.com. De kosten voor een tafel (maximaal voor tien personen) bedragen €150,-. Dit bedrag is inclusief tien muntjes. Let op: vol is vol. Consumptiemuntjes zijn verkrijgbaar voor €3,- per stuk en kunnen alleen worden betaald met de pin bij de ingang. De inloop is vanaf 19.30 uur, de quiz start om 20.00 uur.

Op 4 februari draait de Gooise DJ weer in Fletcher Hotel Nautisch Kwartier (Kalkovens) in Huizen op de Q-Music Foute Party.

foute-party-fletcher-huizen-2022
hoe-kies-je-een-dj
gooise-fotobooth