DE GOOISE DJ

Een spetterend feest in Spakenburg !

De Gooise DJ boeken in Spakenburg

Een DJ boeken in Spakenburg voor een groot feest dat je binnenkort geeft? Of gaan jullie binnenkort trouwen? Alvast gefeliciteerd dan! Misschien is jullie bedrijf bezig met het jaarlijkse festijn dat dit jaar beter moet worden dan ooit tevoren. Zoek niet langer verder en boek de Gooise DJ! Wij draaien vaak en graag in Spakenburg.

De Gooise DJ heeft uitstekende recensies en bereidt ieder feest minutieus voor. In Spakenburg is dat eenvoudig, want we kennen de lokale cultuur en smaak goed. We hebben al vaak en veel gedraaid op heerlijke feesten in Spakenburg. Een vrijblijvend voorgesprek, een wensenlijst en regelmatig contact met de Event Manager en de DJ zijn standaard bij ons.

Een gratis offerte aanvragen is zo geregeld online. Daarna hebben we persoonlijk contact en ontvang je de wensenlijst. Daarna nemen we samen je wensen door en zorgen we dat alles perfect is geregeld op je feest in Muiden. Geluid, licht, opbouw, afbouw, contact met de horeca en wat verder nodig is; de Gooise DJ regelt alles.

Het enige wat je nog hoeft te doen is zelf schitteren op je feest en genieten als nooit tevoren.

Impressie

20e-verjaardag

Lees onze DJ recensies

Score 4,7 uit 5

“Wauw wat een feest, De DJ voelde de zaal feilloos aan en wist de dansvloer vol te houden”

Ilona, Amersfoort

dj-recensie

“Dit zijn professionals! De klik was er al bij het eerste gesprek en het feest met DJ en sax was geweldig! “

Sonja, Leusden

De Gooise DJ boeken in Spakenburg: Maak je feest onvergetelijk

Het organiseren van een feest of evenement in Spakenburg vraagt om een goede voorbereiding. Een van de belangrijkste elementen van een geslaagd feest is de muziek. Daarom is het essentieel om een goede DJ te boeken. In dit artikel geven we je tips over hoe je de perfecte DJ kunt boeken in Spakenburg en hoe je je feest extra speciaal kunt maken met extra’s zoals een fotobooth en een saxofonist.

De perfecte DJ boeken in Spakenburg

Spakenburg is een dorp met een rijke cultuur en traditie. Het is daarom belangrijk om een DJ te boeken die de muziek en de mensen uit Spakenburg goed kent. Bij de Gooise DJ hebben we jarenlange ervaring met het draaien op feesten en evenementen in Spakenburg. We kennen de muzieksmaak van de mensen uit Spakenburg en weten precies hoe we de sfeer op elk feest kunnen verhogen.

Extra’s voor je feest: Fotobooth en Saxofonist

Bij het boeken van een DJ in Spakenburg kun je ook denken aan extra’s om je feest nog specialer te maken. Een van die extra’s is een fotobooth. Een fotobooth is een leuke en interactieve manier om herinneringen aan je feest te creëren. Je gasten kunnen leuke en gekke foto’s maken die ze direct kunnen meenemen als aandenken aan jouw feest.

Een andere extra die je kunt overwegen is het boeken van een saxofonist. Een saxofonist kan samen met de DJ optreden en zorgt voor een unieke muzikale ervaring. De combinatie van de beats van de DJ en de live muziek van de saxofonist zorgt voor een dynamische en energieke sfeer op je feest.

Onze DJ show en apparatuur

Bij de Gooise DJ bieden we niet alleen een DJ, maar een complete show. We hebben professionele apparatuur en een mooie lichtshow die we meenemen naar je feest. We zorgen ervoor dat de muziek en de lichtshow perfect op elkaar zijn afgestemd om de beste sfeer te creëren. Bovendien zijn we flexibel en kunnen we onze show aanpassen aan jouw wensen en de locatie van je feest.

Zijn wij de perfecte DJ voor jullie?

Het boeken van een DJ in Spakenburg is een belangrijke stap in de voorbereiding van je feest. Bij de Gooise DJ zorgen we ervoor dat de muziek perfect aansluit bij de sfeer van je feest en de muzieksmaak van je gasten. Met onze extra’s zoals een fotobooth en een saxofonist, en onze professionele show en apparatuur, maken we je feest in Spakenburg onvergetelijk.

Wil je meer weten over het boeken van een DJ in Spakenburg? Vraag dan een offerte aan meer informatie of om direct een DJ te boeken voor je feest in Spakenburg. We kijken ernaar uit om van je feest een onvergetelijke ervaring te maken!

Dé beste DJ

Op zoek naar de beste DJ voor je feest of bruiloft? Onze ervaren DJ’s mixen de muziek die jij wilt horen op je feest professioneel aan elkaar.

Uitstekende recensies

Onze recensies spreken voor zich. We scoren heel goed en daar zijn we trots. Onze tevreden klanten zijn onze beste reclame.

Complete show

De Gooise DJ komt met een complete drive-in show, dus inclusief geluidsapparatuur, een geweldige lichtshow en verlichte DJ booth.

Jouw muziek

Op basis van de wensenlijst bepalen we welke DJ het beste bij jouw feest past en welke muziekstijlen we gaan draaien.

Spakenburg
We hebben er zin in !

0+
Bruiloften
0+
Verjaardagen
0
Bedrijfsfeesten
0%
Positive feedback

Sfeerimpressie Gooise DJ feestjes

Op welke Gooise feestjes draaien we?

Bruiloft DJ

De Gooise DJ draait iedere week wel ergens op een bruiloft. Wij maken er graag de dag van je leven van.

Verjaardag DJ

Of je nu 20 of 40 wordt, de Gooise DJ regelt een DJ voor jouw verjaardag die bij jou en je publiek past, qua leeftijd en muziek.

Bedrijfsfeest

Wij draaien regelmatig op bedrijfsfeesten tot wel 750 personen. Met bijvoorbeeld saxofonist erbij.

Evenement

Je komt de Gooise DJ regelmatig tegen op festivals. We staan bijvoorbeeld ook dit jaar weer op de Blaricumse kermis.

Jubileum

Een jubileum is een goede reden voor een feestje. Een stijlvol jubileum of een spetterend feest. U bepaalt, wij doen het graag.

Festivals

U kent de Gooise DJ vast van optredens in ‘t Gooi zoals bijvoorbeeld tijdens  Hilversum Alive, maar staan ook op andere festivals in heel Nederland.

DJ boeken in Spakenburg