DE GOOISE DJ

Voor een feest met klasse

avro-tros
KPMG
gemeente-huizen
ICS-card-services
ABN-AMRO
rabobank
Blijf-groep
Gemeente-Gouda
Celonis

De Gooise DJ is specialist in bedrijfsevenementen

Het organiseren van een bedrijfsevenement is een flinke uitdaging. Er zijn veel aspecten waar u rekening mee moet houden, zoals de locatie, catering en de sfeer. Een belangrijk onderdeel van een geslaagd evenement is natuurlijk de muziek. Een ervaren DJ zal de juiste sfeer creëren en ervoor zorgen dat alle gasten zich vermaken. De Gooise DJ is dé specialist is op het gebied van bedrijfsevenementen met extra entertainment zoals saxofonist, fotobooth en zelfs een goochelaar en beatboxer.

Waarom kiezen voor De Gooise DJ?

Een DJ en entertainment voor een bedrijfsevenement kiezen is een belangrijke afweging. Er zijn meerdere redenen waarom u voor De Gooise DJ zou kunnen kiezen. De belangrijkste redenen lichten we graag toe. Belangrijke aspecten bij het kiezen van de juiste DJ zijn:

Jarenlange ervaring

De Gooise DJ is al jaren actief in de evenementenbranche en heeft een uitgebreid portfolio opgebouwd, vooral ook bij bedrijfsevenementen. Door deze ervaring weten we precies wat er nodig is om ook van uw bedrijfsevenement een groot succes te maken. Met onze expertise op het gebied van muziek, entertainment maar ook logistiek staan we u bij.

Uitgebreid repertoire

De Gooise DJs beschikken over een uitgebreid repertoire, we hebben verschillende DJs met een eigen specialisme, variërend van dance-classics en disco tot House, EDM en de nieuwste hits. Hierdoor kunnen we inspelen op de muzikale voorkeuren van al uw gasten en zorgen voor een unieke ervaring.

Professionele apparatuur

De Gooise DJ maakt gebruik van professionele apparatuur, zoals geluidssystemen en lichtinstallaties. Hierdoor bent u verzekerd van een hoogwaardige audiovisuele beleving tijdens uw evenement. Of het nu een kleiner of groter evenement is, we zorgen voor een geweldige beleving in licht en geluid.

Maatwerk voor uw evenement

De Gooise DJ biedt maatwerk en denkt graag met u mee over de invulling van uw evenement. Samen zorgen jullie voor een unieke en onvergetelijke ervaring voor uw gasten. Onze event managers staan u bij vanaf het eerste moment tot op de dag/avond zelf.

bedrijfsevenement Gooise DJ
bedrijfsfeest Gooise DJ
topsaxofonist Erwin Benjamins

De diensten van De Gooise DJ

De Gooise DJ is gespecialiseerd in verschillende soorten bedrijfsevenementen. Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende diensten.

Bedrijfsfeesten en -evenementen

De Gooise DJ zorgt voor de perfecte sfeer op uw bedrijfsfeest of -evenement. Of het nu gaat om een jubileum, kerstborrel of een personeelsfeest, De Gooise DJ draagt bij aan een onvergetelijke avond. We organiseren zelfs grotere evenementen met meerdere DJs.

Productlanceringen

Bij een productlancering is het belangrijk om een blijvende indruk achter te laten. De Gooise DJ kan hierbij helpen door de juiste muziek te verzorgen, passend bij uw product en doelgroep.We stemmen de muziek en sfeer af op uw product of dienst.

Beurzen en congressen

Ook tijdens beurzen en congressen kan De Gooise DJ zorgen voor een aangename sfeer. Wij zorgen voor passende (achtergrond)muziek en kunnen indien gewenst ook inspelen op specifieke thema’s. We zetten de sfeer neer die u wenst.

Netwerkbijeenkomsten

Tijdens netwerkbijeenkomsten is het belangrijk dat uw gasten zich op hun gemak voelen. De Gooise DJ zorgt voor de juiste muzikale omlijsting om het ijs te breken en gesprekken op gang te brengen.

Het proces: van offerte tot evaluatie

Het werken met De Gooise DJ verloopt volgens een duidelijk proces. Hieronder worden de verschillende stappen uitgelicht.

Een persoonlijke kennismaking
De Gooise DJ hecht veel waarde aan een goede samenwerking. Daarom starten we altijd met een persoonlijke kennismaking om uw wensen en verwachtingen te bespreken.

De voorbereiding
Na de kennismaking gaat De Gooise DJ aan de slag met de voorbereiding van uw evenement. Hierbij kunt u denken aan het samenstellen van een passende playlist en het afstemmen van de technische benodigdheden. Ook wordt gekeken naar de logistiek. Komt er een fotobooth? Een verlichte dansvloer? Een saxofonist of een band? Alles is mogelijk.

De uitvoering op locatie
Op de dag van uw evenement zorgt De Gooise DJ voor een vlekkeloze uitvoering. Ons team is ruim op tijd aanwezig om al het werk te overzien en managen. We zien toe dat de apparatuur goed opgebouwd wordt en we gaan het geluid testen. Tijdens het evenement zorgen wij voor de juiste muziek en sfeer en strijken we alle plooien glad.

Evaluatie en nazorg
Na afloop van het evenement vindt er een evaluatie plaats. Hierbij bespreken we samen hoe het evenement is verlopen en of er eventuele verbeterpunten zijn voor de toekomst.

Laten we samen het perfecte bedrijfsfeest organiseren

De Gooise DJ is dé specialist op het gebied van bedrijfsevenementen. Met onze jarenlange ervaring, uitgebreid repertoire, professionele apparatuur en maatwerk zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, productlancering, beurs of netwerkbijeenkomst, De Gooise DJ staat garant voor succes.

FAQ’s over bedrijfsevenementen

 1. Is De Gooise DJ ook beschikbaar voor particuliere evenementen?
  Ja, De Gooise DJ is ook beschikbaar voor particuliere evenementen zoals bruiloften en verjaardagen.
 2. Hoe ver van tevoren moet ik De Gooise DJ boeken?
  Het is aan te raden om zo vroeg mogelijk te boeken om teleurstelling te voorkomen. De beschikbaarheid van De Gooise DJ kan per periode verschillen.
 3. Kan ik zelf nummers aanvragen tijdens het evenement?
  Ja, als we dat afspreken. De Gooise DJ staat open voor verzoeknummers van u en uw gasten tijdens het evenement, afhankelijk van de situatie en de grootte van het evenement. Niet alle DJ’s staan verzoeknummers toe, sommige hebben een specifieke set.
 4. Wat gebeurt er als er apparatuur uitvalt?
  Goede vraag! Wij zorgen altijd voor een back-up plan en reserveapparatuur om eventuele technische problemen snel op te lossen.
 5. Werkt De Gooise DJ samen met andere leveranciers, zoals cateraars en eventplanners?
  Ja, De Gooise DJ is gewend om samen te werken met andere leveranciers en stemt indien nodig hun werkzaamheden op elkaar af om een soepel verloop van uw evenement te garanderen.

Wacht niet langer en organiseer een onvergetelijk bedrijfsevenement samen met de specialisten van De Gooise DJ! Vraag nu een offerte aan en we hebben een vrijblijvend voorgesprek om al uw wensen en verwachtingen te bespreken. Klik hier en neem de eerste stap naar een geslaagd evenement!

gooise-dj-gegarandeerd succes

Met het team van De Gooise DJ wordt elk bedrijfsfeest een onvergetelijke ervaring

Met het team van De Gooise DJ wordt elk bedrijfsfeest een onvergetelijke ervaring. Ongeacht de aard van het evenement, of het nu een groot bedrijfsfeest, een intieme bijeenkomst of een jubileumviering is, ons team zorgt voor een levendige, swingende sfeer die uw gasten niet snel zullen vergeten.

In elke setting, van bekende horecagelegenheden tot privéfeesten in exclusieve locaties, zorgt ons team voor een feest dat nog lang in de herinnering zal blijven. We draaien een breed scala aan muziek, van Anita Meijer tot Latin en van de jaren ’80 tot de hedendaagse hits. Dus als je op zoek bent naar een DJ voor je bedrijfsfeest, dan is De Gooise DJ de juiste keuze!

Help me met mijn bedrijfsevenement

We gaan graag met u in gesprek om binnen budget het perfecte feest te organiseren.