DE GOOISE DJ

Voor een bedrijfsfeest met klasse

De Gooise DJ op jouw bedrijfsevenement

Het organiseren van een succesvol bedrijfsevenement is geen eenvoudige taak, maar met De Gooise DJ aan uw zijde, kunt u er zeker van zijn dat uw evenement een absolute belevenis wordt. Onze getalenteerde en stijlvolle DJ’s en saxofonisten weten precies hoe ze een feestelijke en energieke sfeer kunnen creëren die past bij uw evenement. In dit artikel zullen we de vele manieren bespreken waarop De Gooise DJ uw bedrijfsevenement kan verrijken.

Onze getalenteerde DJ’s en saxofonisten

Bij De Gooise DJ begrijpen we dat muziek een cruciale rol speelt in het creëren van de perfecte sfeer voor uw evenement. Daarom bieden we u een selectie van getalenteerde en stijlvolle DJ’s en saxofonisten die ervoor zorgen dat uw gasten zich de hele avond vermaken. Onze artiesten zijn gespecialiseerd in verschillende muziekgenres, waaronder house, jazz, pop en nog veel meer.

“Onze passie is het creëren van een unieke en onvergetelijke ervaring voor uw bedrijfsevenement.”

Live Saxofoon optredens

Een van de unieke aspecten van De Gooise DJ is ons aanbod van live saxofoonoptredens. Onze saxofonisten zijn in staat om een extra dimensie toe te voegen aan uw evenement door hun muzikale talent te combineren met de beats van de DJ. Bekijk onze Live Saxofoon pagina voor meer informatie over deze unieke muzikale combinatie.

Themafeesten en maatwerk

Bij De Gooise DJ weten we dat elk bedrijfsevenement uniek is en daarom bieden we onze klanten de mogelijkheid om hun evenement aan te passen aan hun specifieke wensen en behoeften. Of u nu een themafeest organiseert of speciale verzoeken heeft met betrekking tot de muziekkeuze, onze DJ’s en saxofonisten zullen hun uiterste best doen om aan uw verwachtingen te voldoen. Lees meer over onze Themafeesten en maatwerkopties.

Onze aanpak

 • Persoonlijk contact: Bij De Gooise DJ geloven we in persoonlijk contact om ervoor te zorgen dat uw evenement precies zo verloopt als u wilt. We bespreken uw wensen en verwachtingen voor het evenement en zorgen ervoor dat onze DJ’s en saxofonisten hieraan voldoen.
 • Professionele apparatuur: Wij zorgen voor de beste kwaliteit geluid en lichtapparatuur om een professionele uitstraling te garanderen.
 • Flexibiliteit: Onze artiesten zijn flexibel en kunnen zich aanpassen aan veranderingen of speciale verzoeken tijdens het evenement.
 • Ervaring: Onze DJ’s en saxofonisten hebben jarenlange ervaring in de evenementenbranche, waardoor ze weten hoe ze uw gasten kunnen vermaken en een onvergetelijke avond kunnen bezorgen.

Onze tevreden klanten

De Gooise DJ heeft al voor vele tevreden klanten mogen optreden. In onze reviews kunt u lezen wat onze klanten over ons zeggen en hoe wij hun bedrijfsevenementen hebben getransformeerd tot onvergetelijke belevenissen.

Conclusie

De Gooise DJ op jouw bedrijfsevenement. Het is duidelijk dat De Gooise DJ de perfecte keuze is voor uw bedrijfsevenement. Met ons getalenteerde en stijlvolle team van DJ’s en saxofonisten, onze flexibele en op maat gemaakte aanpak, en onze toewijding aan persoonlijk contact en klanttevredenheid, kunnen wij van uw bedrijfsevenement een absolute belevenis maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe De Gooise DJ uw evenement kan verrijken.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over De Gooise DJ? Bezoek onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen of neem contact met ons op via het contactformulier op onze website. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en van uw bedrijfsevenement een onvergetelijke ervaring te maken.

zakelijke-klanten-gooisdj
gooisedj-company-event
topsaxofonist Erwin Benjamins
gooise-dj-werkwijze-fessten-met-klasse
gooise-dj-gegarandeerd succes
gemeente-huizen
ICS-card-services
ABN-AMRO
rabobank
Blijf-groep
Gemeente-Gouda
Celonis

De diensten van De Gooise DJ

De Gooise DJ is gespecialiseerd in verschillende soorten bedrijfsevenementen. Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende diensten.

Bedrijfsfeesten en -evenementen

De Gooise DJ zorgt voor de perfecte sfeer op uw bedrijfsfeest of -evenement. Of het nu gaat om een jubileum, kerstborrel of een personeelsfeest, De Gooise DJ draagt bij aan een onvergetelijke avond. We organiseren zelfs grotere evenementen met meerdere DJs.

Productlanceringen

Bij een productlancering is het belangrijk om een blijvende indruk achter te laten. De Gooise DJ kan hierbij helpen door de juiste muziek te verzorgen, passend bij uw product en doelgroep.We stemmen de muziek en sfeer af op uw product of dienst.

Beurzen en congressen

Ook tijdens beurzen en congressen kan De Gooise DJ zorgen voor een aangename sfeer. Wij zorgen voor passende (achtergrond)muziek en kunnen indien gewenst ook inspelen op specifieke thema’s. We zetten de sfeer neer die u wenst.

Netwerkbijeenkomsten

Tijdens netwerkbijeenkomsten is het belangrijk dat uw gasten zich op hun gemak voelen. De Gooise DJ zorgt voor de juiste muzikale omlijsting om het ijs te breken en gesprekken op gang te brengen.

Het proces: van offerte tot evaluatie

Het werken met De Gooise DJ verloopt volgens een duidelijk proces. Hieronder worden de verschillende stappen uitgelicht.

Een persoonlijke kennismaking

De Gooise DJ hecht veel waarde aan een goede samenwerking. Daarom starten we altijd met een persoonlijke kennismaking om uw wensen en verwachtingen te bespreken.

De voorbereiding

Na de kennismaking gaat De Gooise DJ aan de slag met de voorbereiding van uw evenement. Hierbij kunt u denken aan het samenstellen van een passende playlist en het afstemmen van de technische benodigdheden. Ook wordt gekeken naar de logistiek. Komt er een fotobooth? Een verlichte dansvloer? Een saxofonist of een band? Alles is mogelijk.

De uitvoering op locatie

Op de dag van uw evenement zorgt De Gooise DJ voor een vlekkeloze uitvoering. Ons team is ruim op tijd aanwezig om al het werk te overzien en managen. We zien toe dat de apparatuur goed opgebouwd wordt en we gaan het geluid testen. Tijdens het evenement zorgen wij voor de juiste muziek en sfeer en strijken we alle plooien glad.

Evaluatie en nazorg

Na afloop van het bedrijfsevenement vindt er altijd een evaluatie plaats. Hierbij bespreken we samen hoe het evenement is verlopen en of er eventuele verbeterpunten zijn voor de toekomst. We vinden het ook leuk wanneer u een review schrijft!

Conclusie

De Gooise DJ is dé specialist op het gebied van bedrijfsevenementen. Met onze jarenlange ervaring, uitgebreid repertoire, professionele apparatuur en maatwerk zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, productlancering, beurs of netwerkbijeenkomst, De Gooise DJ staat garant voor succes.

FAQ’s over bedrijfsevenementen

 1. Is De Gooise DJ beschikbaar voor grote en kleinere evenementen?
  Ja, De Gooise DJ is ook beschikbaar voor allerlei evenementen van 75 tot 500 gasten
 2. Hoe ver van tevoren moet ik De Gooise DJ boeken voor een bedrijfsevenement?
  Het is aan te raden om zo vroeg mogelijk te boeken voor een bedrijfsevenement om teleurstelling te voorkomen. Het team van de Gooise DJ kan dan de tijd nemen om samen met u alles perfect voor te bereiden. De beschikbaarheid van De Gooise DJ kan per periode verschillen.
 3. Kan ik zelf nummers aanvragen tijdens het bedrijfsevenement?
  Ja, als we dat afspreken zijn verzoeknummers mogelijk. De Gooise DJ staat open voor verzoeknummers van u en uw gasten tijdens het evenement, afhankelijk van de situatie en de grootte van het evenement. Niet alle DJ’s staan verzoeknummers toe, sommige hebben een specifieke set.
 4. Wat gebeurt er als er apparatuur uitvalt?
  Goede vraag! Wij zorgen altijd voor een back-up plan en reserveapparatuur om eventuele technische problemen snel op te lossen.
 5. Werkt De Gooise DJ samen met andere leveranciers, zoals cateraars en eventplanners?
  Ja, De Gooise DJ is gewend om samen te werken met andere leveranciers en stemt indien nodig hun werkzaamheden op elkaar af om een soepel verloop van uw evenement te garanderen.

Wacht niet langer en organiseer een onvergetelijk bedrijfsevenement samen met de specialisten van De Gooise DJ! Vraag nu een offerte aan en we hebben een vrijblijvend voorgesprek om al uw wensen en verwachtingen te bespreken. Klik hier en neem de eerste stap naar een geslaagd evenement!

hoe-boek-je-een-dj?

Help me met mijn bedrijfsevenement

We gaan graag met u in gesprek om binnen budget het perfecte feest te organiseren.