DE GOOISE DJ

Bereken zelf je prijs voor een DJ van topklasse op je feest binnen 30 seconden

De prijs van een DJ op je feest? Wij maken het je makkelijk. Bereken zelf je prijs voor een DJ van topklasse op je feest binnen 30 seconden.
We sturen je direct een prijsindicatie, deze krijg je in je mail.

Gooise DJ Prijsindicatiegooise-dj-prijzen
fotobooth-aanbieding

Een prima DJ op je spetterende feest al vanf € 395,-

Wil je precies weten wat jouw verjaardag, bruiloft of themafeest gaat kosten? Check direct jouw prijs voor een spetterende avond.

Veelgestelde vragen over de Online DJ Prijs tool

Is de prijs van de online DJ prijs rekentool mijn offerteprijs? Nee, maar het is een goede indicatie.  De prijsberekening is een schatting van de totale kosten van uw DJ-evenement, op basis van de informatie die u invoert in het formulier. Om de exacte prijs te weten te komen kunt u een offerte aanvragen. We houden dan rekening met alle zaken die belangrijk zijn, zoals de locatie, het soort evenement, de grootte van de zaal en andere zalen die van invloed kunnen zijn op de prijs van de DJ show.

Ok, de indicatieprijs is zeer aantrekkelijk. Hoe kan ik een offerte aanvragen voor mijn evenement?
Zodra u uw gegevens heeft ingevuld en op de “Bereken prijs” knop heeft geklikt, wordt er automatisch een e-mail met de schatting naar het opgegeven e-mailadres gestuurd. Voor een exacte offerte klikt u op de knop Offerte aanvragen. We nemen dan contact met u op om al uw wensen te bespreken en doen vrijblijvend een precieze offerte.

Kan ik mijn gegevens wijzigen nadat ik de berekening voor de DJ prijs heb gemaakt?

Ja, u kunt uw gegevens wijzigen zolang u nog niet op de “Bereken prijs” knop heeft geklikt. Als u een fout heeft gemaakt of als u extra informatie wilt toevoegen, kunt u teruggaan naar het formulier en opnieuw de gegevens invoeren. U krijgt dan een nieuwe indicatie.

De Gooise DJ boeken

Een DJ boeken voor een groot feest dat je binnenkort geeft? Of gaan jullie binnenkort trouwen? Alvast gefeliciteerd dan! Of is jullie bedrijf bezig met het jaarlijkse festijn dat dit jaar beter moet worden dan ooit tevoren. Zoek niet langer verder en boek de Gooise DJ!

De Gooise DJ heeft uitstekende recensies en bereidt ieder feest minutieus voor. Een vrijblijvend voorgesprek, een wensenlijst en regelmatig contact met de Event Manager en de DJ zijn standaard bij ons.

Een gratis offerte aanvragen is zo geregeld online. Daarna hebben we persoonlijk contact en ontvang je de wensenlijst. Daarna nemen we samen je wensen door en zorgen we dat alles perfect is geregeld. Geluid, licht, opbouw, afbouw, contact met de horeca en wat verder nodig is; de Gooise DJ regelt alles.

Het enige wat je nog hoeft te doen is zelf schitteren op je Gooise feest en genieten als nooit tevoren.  Gebruik om een indicatie te krijgen onze DJ prijs tool.

gooise-dj-prijzen

Sfeerimpressie Gooise DJ

Op welke Gooise feestjes draaien we?

Bruiloft DJ

De Gooise DJ draait iedere week wel ergens op een bruiloft. Wij maken er graag de dag van je leven van.

Verjaardag DJ

Of je nu 20 of 40 wordt, de Gooise DJ regelt een DJ die bij jou en je publiek past, qua leeftijd en muziek.

Bedrijfsfeest

Wij draaien regelmatig op bedrijfsfeesten tot wel 750 personen. Met bijvoorbeeld saxofonist erbij.

Evenement

Je komt de Gooise DJ regelmatig tegen op festivals. We staan bijvoorbeeld ook dit jaar weer op de Blaricumse kermis.

Jubileum

Een jubileum is een goede reden voor een feestje. Een stijlvol jubileum of een spetterend feest. U bepaalt, wij doen het graag.

Festivals

U kent de Gooise DJ vast van optredens in ‘t Gooi zoals bijvoorbeeld tijdens  Hilversum Alive, maar staan ook op andere festivals in heel Nederland.

Boek de Gooise DJ